novapex

 

Inovație la tine în baie: In-Wash Inspira and Multiclean, toaletele inteligente de la Roca

roca
vizualizari
  • In-Wash® Inspira este o toaletă elegantă, ergonomică și user-friendly care incorporează tehnologia de ultimă oră
  • Multiclean® oferă o experiență completă de igienă la doar un pas distanță

În 2019, device-urile inteligente au ajuns și în camera de baie. Datorită evoluției tehnologiei, obiectele din casă evoluează mai repede decât anticipăm. Baia a devenit recent parte din acest progres tehnologic, cu dușuri și toalete inteligente care au intrat în uzul obișnuit. Pe lângă îmbunătățirile la nivel de atmosferă, noua generație de toalete oferă mai mult confort și un grad mai ridicat de igienă.

In-Wash® Inspira –  tehnologie de ultimă generație la dispoziția ta

inwash

Cu o mulțime de caracteristici, toaleta In-Wash® va reprezenta un punct de cotitură în cadrul rutinei personale încă după prima utilizare. Elegantă, ergonomică și ușor de folosit, se potrivește oricărui spațiu și design de interior, fie că optezi pentru versiunea suspendată sau pentru varianta de pardoseală.
Pentru maximum de confort, In-Wash® Inspira este dotată cu o duză integrată retractabilă care asigură curățarea cu apă a celor mai intime părți ale corpului. Duza poate fi poziționată după nevoie, iar apa poate fi reglată la cea mai optimă temperatură pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și dorințelor fiecăruia.  Duza retractabilă se curăță singură anterior și ulterior fiecărei utilizări, pentru un grad sporit de igienă.
Când vine vorba de siguranță, In-Wash® Inspira este, de asemenea, gata să se adapteze stilului tău de viață. Dispune de un senzor de prezență care împiedică activarea toaletei atunci când nu este utilizată. În timpul nopții, există o lumină cu LED care poate fi configurată pentru a oferi suficientă lumină în baie fără a fi nevoie să utilizați energie suplimentară prin pornirea luminilor din baie.
Nivelul de sofisticare a toaletei In-Wash® este echivalent cu caracteristicile sale ușor de utilizat. O telecomandă simplă și intuitivă ajută utilizatorul să activeze și să regleze funcțiile de curățare și uscare. Funcțiile de bază pot fi de asemenea controlate printr-un panou lateral, care oferă accesibilitate fără a fi nevoie de utilizarea telecomenzii.

Multiclean® – cea mai bună experință la doar un pas distanță

multiclean

O instalare rapidă și simplă va transforma toaleta într-o experiență de igienă completă. Multiclean® reprezintă soluția pentru a vă bucura de curățare cu apă fără a fi nevoie să faceți schimbări majore în baie și să înlocuiți toaleta. Scaunele Multiclean® sunt disponibile în trei forme – Rotund, Rotunjit și Pătrat, și oferă utilizatorului funcții de curățare și uscare prin adăugarea unui racord clasic la sursa de alimentare cu electricitate.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019