novapex

 

Instalatia sanitara: 3 ponturi pentru alegerea componentelor potrivite

Nicometaltub
vizualizari

Instalatia sanitara reprezinta totalitatea conductelor si tevilor dintr-o locuinta, circuitele de apa si modalitatile de incalzire si canalizare. Astfel, un sistem sanitar rezistent devine esential pentru oricine isi doreste o casa care sa poata fi utilizata la capacitate maxima si care sa ofere un confort sporit. Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de un astfel de camin, descopera in acest articol cateva ponturi care te vor ajuta sa alegi componentele instalatiei sanitare potrivite pentru casa ta.

Iata 3 ponturi pentru alegerea componentelor unei instalatii sanitare REZISTENTE:

1. Sistemul de canalizare

Atunci cand alegi sistemul de canalizare pentru locuinta ta, este foarte important sa tii cont de debitul maxim al apei provenita atat din baie, cat si din bucatarie, dar si de faptul ca materialul din care sunt fabricate elementele de scurgeri si canalizare trebuie sa fie unul rezistent. De asemenea, pentru o buna functionare a acestui sistem si, implicit, a intregii instalatii casnice, trebuie sa iei in calcul si un canal de scurgere in exteriorul locuintei, capabil sa preia din scurgerile pluviale sau menajere. Cu siguranta, daca vei avea in vedere toate aceste aspecte, vei reusi sa faci cea mai potrivita alegere pentru casa ta.

2. Tevile si fitingurile pentru sudura

tevi si fitinguri pentru suduraReferitor la alegerea tevilor necesare pentru instalatia sanitara a casei tale, trebuie sa tii cont de o serie de aspecte. In primul rand, materialul din care sunt realizate trebuie sa fie sigur, astfel incat sa nu intervina asupra apei potabile. In al doilea rand, acestea trebuie sa respecte reglementarile in rigoare pentru standardele de calitate si sa fie rezistente la coroziune, apa dura si calcar. In acest sens, gasesti pe site-ul https://www.nicometaltub.ro/produse/teava-din-otel tevi din otel, cu o durata de viata de aproximativ 40 de ani si care au rezistenta ridicata la presiune. In plus, pentru a lua cea mai buna decizie in privinta fitingurilor pentru sudura, poti sa vezi oferta Nicometaltub si sa le comanzi pe cele mai potrivite pentru instalatia sanitara din casa ta, astfel incat acestea sa asigure o curgere normala a lichidelor.

3. Obiectele sanitare

In ceea ce priveste obiectele sanitare, este de preferat sa pui accentul nu doar pe aspectul, ci si pe caracteristicile acestora, in asa fel incat sa raspunda tuturor nevoilor tale. Astfel, opteaza pentru o cada suficient de adanca si cu o lungime satisfacatoare si alege o chiuveta cu picior de sustinere sau integrata intr-un corp de mobilier, pentru a preveni desprinderea acesteia de pe perete. De asemenea, mizeaza pe un vas de toaleta ale carui piese sunt durabile si de calitate. In mod cert, daca vei tine cont si de acesti factori, nu doar de cel estetic, vei reusi sa achizitionezi obiectele sanitare potrivite pentru o instalatie casnica rezistenta.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti ca locuinta ta sa fie perfect functionala si sa iti ofere toate conditiile de confort, pune in practica aceste sfaturi atunci cand alegi componentele pentru instalatia sanitara.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019