Intregul catalog de produse Roca, acum disponibil si intr-o noua aplicatie pentru smartphone-uri si tablete

113 vizualizari
Roca
Distribuie pe

Compania anunță în România și o variantă actualizată a site-ului local www.ro.roca.com, cu noi secțiuni și sfaturi utile de stil de viață

roca_01Roca lansează o aplicație mobilă actualizată, disponibilă gratuit pentru telefoane și tablete cu sisteme de operare iOS și Android. Aplicația include întregul catalog de obiecte sanitare, disponibil în mod obișnuit pe website-ul companiei sau în variantă fizică. Noua aplicație Roca are un design actualizat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a permite accesul mai ușor, rapid și intuitiv la toate descrierile produselor.

Printre noile funcții ale aplicației se numără un comparator de prețuri sau posibilitatea de a crea foldere personalizate pentru a împărtăși proiecte și propuneri.

Un nou design

Varianta actualizată a aplicației oferă o nouă interfață pentru smartphone-uri și tablete, având un design nou și un sistem de navigație mai ușor și mai intuitiv.

Opțiuni diferite de navigație

Noua aplicație Roca permite accesul la întregul catalog, actualizat în permanență, clasificat pe categorii sau colecții și cu o funcție de căutare avansată. Sunt incluse toate informațiile necesare despre produse: fotografii, dimensiuni, descrieri și acces către broșuri și manuale.aplicatie mobila roca

Comparator de prețuri

Utilizatorul poate compara caracteristicile și funcționalitățile diverselor produse pentru a le putea alege pe cele mai potrivite.

Foldere proiecte

Cu ajutorul acestei aplicații, utilizatorii își pot crea foldere personalizate pentru a salva produse și proiecte și pentru a le împărtăși cu ceilalți.

Format de prezentare

Actualizarea permite vizualizarea produselor selectate într-un format modern de prezentare, pentru o expunere mai estetică și personalizată a seturilor de produse.

Android și iOS

Aplicația poate fi descărcată gratuit pe

aplicatie mobila roca

aplicatie mobila Roca

 

O nouă versiune a site-ului Roca România

Roca anunță și relansarea paginii de web din România www.ro.roca.com, cu o interfață mai fresh și mai prietenoasă, precum și cu noi informații de interes pentru consumatori. Secțiunea Roca Life, nou introdusă, reprezintă o sursă de inspirație și de sfaturi utile pentru toți cei care vor sa se bucure la maxim de spațiul băii, cel mai personal din casă.

www.ro.roca.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video