novapex

 

ISH 2019: ROCA aduce tehnologii de ultima ora pentru fiecare zi

Roca la ISH 2019
vizualizari
  • De la o nouă generație de Toalete Inteligente până la cel mai puternic uscător bazat pe fizica aviatică și până la servicii de monitorizare, întreținere și management al toaletelor, bazate pe IoT și AI.
  • Brandul prezintă, de asemenea, Senceramic®, un material ceramic antiaderent foarte subțire, revoluționar, pentru cădițe de duș și noi culori sofisticate pentru porțelanuri, baterii și accesorii.  

Roca va fi prezentă la ISH, în intervalul 11-15 martie, cu un stand care aduce cele mai noi tehnologii, materiale și trenduri. Târgul este primul pas pentru prezentarea unei noi generații de Toalete Inteligente In-Wash®, cu un set nou de funcționalități și focus pe un uscător revoluționar conceput pe baza aerodinamicii moderne. Modelele noi de toalete In-Wash® includ, de asemenea, funcționalități înalte, precum control de la distanță prin intermediul unei aplicații, curățare cu ultraviolete, sistem de odorizare și capac automat încălzit.
O altă inovație în toalete este noua tehnologie Roca In-Tank®, care integrează rezervorul în vas și astfel oferă o mai bună curățare, datorită noului efect de tragere a apei, Vortex.

Monitorizare și management al spațiului băii pe bază de IoT și AI

Brandul Roca dedică spațiu la stand aplicației sale inovatoare RocaProtect®, care optimizează managementul băii, costurile de întreținere și crește satisfacția clienților, cu ajutorul Internet of Things și Artificial Intelligence.

Punând tehnologia de ultimă generație în serviciul oamenilor, brandul confirma ideea subliniată de Carlos Velázquez, Marketing Director Roca: “Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.”

Cădițe de duș de porțelan antiaderent, cum nu s-au mai văzut: Senceramic® de la Roca

Roca prezintă, de asemenea, o nouă generație de cădițe de duș pe baza tehnologiei Senceramic®, un material invator care combină beneficiile de igienă ale porțelanului cu o textură anitaderentă nou-nouță și cu un design foarte subțire. Foarte rezistent la uzură, cu o suprafață cu zero-porozitate care facilitează curățarea, aceste cădițe de duș sunt disponibile într-o varietate de culori și ajung la dimensiuni și de 1,80 m, dar pot fi customizate.  

Culori sofisticate pentru porțelanuri, baterii și accesorii

Culoarea este esențială într-un alt pariu important pe care brandul Roca îl face la ISH: prezentarea noii palete de nuanțe pentru spațiul băii. Finisajele elegante combină nuanțe rafinate de porțelan Beige, Coffee, Pearl și Onyx cu un finisaj exclusiv Everlux, pentru baterii în nuanțe de Titanium Black, Rose Gold sau Brushed Platinum, totul pentru a obține un univers pictural și o atmosferă unică, care să corespundă fanteziei clienților.

Și nu în ultimul rând, Roca expune Baia, cea mai recentă colecție Armani/Roca, care se bucură de o primire excelentă în comunitatea arhitecților și a designerilor. Estetica sa face aluzie intenționată la styling-ul retro, dar este ancorată în actualitate prin interpretarea într-o cheie modernă și prin încorporarea unei tehnolgii avangardiste. Rezultatul este o colecție versatilă de baie, care reușește să fie în același timp contemporană și fără vârstă, în concordanță cu binecunoscuta filosofie de design a lui Giorgio Armani.

www.roca.com
www.ro.roca.com

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019