KLUDI ADLON aduce eleganta si rafinamentul sfarsitului de secol 19 in casele noastre

128 vizualizari
Kludi Adlon
Distribuie pe

Adeptii stilului clasic de amenajare interioara vor adora gama de produse sanitare KLUDI ADLON de la prima atingere. Aceasta respecta cele mai exigente standarde de design si functionalitate, prin detaliile unei prelucrari de calitate superioara si prin multiplele functii moderne, inovatoare.

Astfel, gama KLUDI ADLON este imbinarea perfecta intre clasic si contemporan, intre eleganta si avangarda, intre forma si fond. Rozeta tip cruce a bateriilor si finisajele de portelan pastreaza nostalgia vremurilor apuse, in timp ce gurile de umplere cu fatete in sase canturi sunt cat se poate de actuale. Folosind materiale de inalta calitate, atent prelucrate, Kludi a creat si de aceasta data mai mult decat o baterie sanitara, reusind incursiunea fara cusur in designul sfarsitului de secol 19 si aducand un plus de valoare prin elementele tehnice avansate.

Produsele sanitare din aceasta gama sunt disponibile in doua culori: crom si auriu. Clientii care apreciaza lucratura clasica, fina, de calitate, dar prefera un stil mai conservator de amenajare a locuintei, vor alege cu siguranta cromul. Cei indrazneti, iubitorii luxului si ai opulentei, vor opta, fara indoiala, pentru auriu.

Rafinamentul este un limbaj universal, elementul catalizator al tuturor stilurilor, fapt pentru care produsele din gama KLUDI ADLON se preteaza atat la amenajarea locuintelor de lux, cat si a hotelurilor si restaurantelor sofisticate.

Bateria pentru lavoar cu trei treceri KLUDI ADLON este perfecta pentru spatiile elegante datorita contururilor fine. Teava de scurgere usor curbata si perlatorul tip Cascade asigura un jet de apa natural. Produsul este disponibil in magazinele de specialitate si showroom-uri la pretul de 2.485 RON.

Setul de dus KLUDI ADLON alcatuit din bara L si para de dus cu maner din portelan ofera posibilitatea de reglare a inaltimii jetului de apa pentru efectul linistitor al unei ploi de vara. Combinat cu bateria incastrata cu termostat, acesta va transforma dusul intr-un adevarat ritual de relaxare cu efecte miraculoase impotriva oboselii. Puteti achizitiona produsele la pretul de 1.877 RON.


Despre Kludi
Kludi este lider de piata in segmentul bateriilor de bucatarie in Germania, Austria si Elvetia. Fondata in Germania in anul 1926, compania are, in prezent, peste 1.000 de angajati in toata lumea si o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de Euro. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie, precum si baterii medicale pentru clinici. Compania detine fabrici in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi – RAK in Emiratele Arabe Unite si centre de comercializare in Romania, Germania, Austria, Olanda, Franta, Polonia, Ungaria, Elvetia, Republica Ceha, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.kludi.ro

Pentru informatii despre Kludi Romania va rugam sa o contactati pe Ana Maria Nitoi, Senior Media Associate, GolinHarris Bucuresti, la adresa ANitoi@golinharris.com sau la telefon 0742.100.657.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video