metalsho 2023

 

Kludi Nova Fonte primește Red Dot Award 2022 pentru design excepţional

kludi nova fonte
vizualizari

 „Designul acestor baterii de baie combină cu pricepere o ușurință vizuală în filigran cu o elaborare precisă în detaliu.”

Astfel, juriul internațional format din 48 de experți și-a explicat decizia de a înmâna râvnitul Red Dot Award: Product Design specialistului german în baterii Kludi (www.kludi.com) pentru seria sa Nova Fonte. Concurența pentru premiul de calitate recunoscut la nivel mondial a fost puternică, cu peste 7.900 de lucrări din aproximativ 60 de țări în 2022. Potrivit organizatorului, premiul este acordat doar „produselor care demonstrează un design remarcabil”

kludi nova fonte

Arhetipul unei noi ere

Desigur, suntem încântați să primim acest prestigios premiu. Pentru noi, este o confirmare că calitatea designului seriei noastre Nova Fonte este printre cele mai bune din lume”, spune Arndt Papenfuss, Director de Marketing al Grupului Kludi.

Nova Fonte este disponibilă în trei variante de design, Classic, Puristic și Déco, fiecare oferă propria interpretare a unei băi clasice și moderne, oferind în același timp libertate creativă în designul băii. Toate trei au un design clar, elegant și un idiom stilistic revigorant. Acest lucru este valabil mai ales pentru bateriile puriste Nova Fonte Pura pentru lavoare și bideuri care au fost adăugate în gamă în acest an.

Se remarcă în primul rând prin liniile lor subțiri și prin designul extrem de filigranat, a cărui consistență este inegalabilă în sectorul băii.

„Prin urmare, Pura creează o impresie puternică și unică, care o face expresia perfectă a unei noi ere”, spune Papenfuss. „Cu atât mai mult având în vedere modul în care Pura răspunde nevoii de durabilitate prin utilizarea redusă a materialelor.”

kludi red dot

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

 Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Trebuie să fim responsabili și să avem grijă de resursele pe care planeta le oferă, trebuie să avem respect pentru mediu și pentru cei din jurul nostru.

Corneliu Bodea, Fondator şi CEO Adrem

Goţa Vasile

Meseria de pavator este bine plătită și compania noastră își asumă să angajeze și să formeze noi profesioniști.

Vasile Goța, Director Executiv Elis Pavaje

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Top Categorii

Tehnologii
Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe

 

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:1560
Data publicarii: 9.02.2023
Valoarea estimata:30576
Data publicarii: 9.02.2023