novapex

 

La ISH 2019, Showroom-ul “Pop up my Bathroom” se scalda in culori

Pop up my Bathroom ISH 2019
vizualizari

La ISH din Frankfurt, cel mai important târg mondial din domeniul vizat, showroom-ul experimental "Pop up my Bathroom" va a oferi o perspectivă asupra viitorului culorilor în designul băii, grupate sub tematica "Trend Colour Selection". Creațiile pentru baie, echipamentele, mobilierul și scenariile foto, toate vor fi prezentate ținându-se cont de evoluțiile sociale, tendințele actuale de design și inovația tehnologică.
Și lucrurile sunt pe cale să devină luminoase, vesele și super trendy la ISH 2019: gresia, mobilierul de baie, chiuvetele și căzile de baie au o nouă expresivitate colorată - uneori pe un ton temperat, uneori încrezătoare, cu roșu și multe efecte colorate. În anul următor, baia va trece printr-un alt upgrade ca loc de refugiu personal, multifuncțional, viu colorat și plin de viață, ducând mai departe tendințele stilului de viață. O abordare de "amestec și potrivire" cu piese de epocă pictate, covoarele Boho și perne și-a găsit de mult timp în alte spații de locuit cum ar fi camere de zi și bucătării - acum acest colorit își arată magia în baie, cu o varietate de accente elegante.pop up bathroom 2019

Evenimentul special "Pop Up Up My Bathroom"  este organizat de către Messe Frankfurt și Association of the German Sanitation Industry (Vereinigung der Deutschen Sanitärwirtschaft - VDS).

Evenimentul va avea loc în Pavilionul 4.0  "Saal Europa" între 11 - 15 martie 2019, şi va prezenta posibilitățile variate de utilizare a unor caracteristici de design de baie de ultimă oră într-un număr de combinații alese.

Să ne lăsăm atrași de tendințele de culoare pentru cada de baie și alte lucruri din aceeași gamă

Textilele sunt ideale pentru a aduce culoarea în baie; dar acum descoperim că există o nouă tendință revoluționară pentru culoarea produselor integrate, cum ar fi măsuțele de toaletă și lavoarele, obiectele turnate din minerale și articolele ceramice, robinetele și bateriile, cabinele de duș și căzile de baie.

Pop up my Bathroom

Pop up my BathroomSunt deosebit de populare atât culorile puternice, atrăgătoare, din spectrul galben-portocaliu-roșu, cât și o paletă de albastru care aduce prospețime nordică. Pentru designul interior în baie, verde este culoarea de moment. Nuanțele diferite de verde variază de la un verde pastel delicat la nuanțe de  verde proaspete până la cele de o eleganță întunecată.

Este o tendință care poate fi atribuită unei conștientizări sporite a mediului în rândul clienților, simbolizând, de asemenea, așa cum o fac culorile, aspectul sănătății băii. Culorile pastelate calde, dintr-o paletă de culori discrete, creează un sentiment de confort și de plăcere de a trăi atunci când intri în baie. Fundalul este alb și negru, precum și în toate nuanțele de gri. Negrul este utilizat ca și culoare dominantă și combinat cu materiale precum marmura și alama. Și cererea predominantă este pentru băi proiectate individual, cu combinații de culori și materiale în culori asortate.

"Culoarea din baie continuă să se afirme în 2019 - și, prin urmare, începe să  înlocuiască albul care a domnit până acum. Derivată din tendința generală a stilului de viață, acest progres are o contribuție specifică la aspecte precum individualizarea, confortul în casă și atracția emoțională ", explică Jens J. Wischmann, Director General al Asociației Industriei Sanitare Germane (VDS). "Suprafețele colorate au existat, bineînțeles, întotdeauna în jurul nostru. Acum utilizarea culorilor este mai îndrăzneață și nu este determinată de suprafețele în sine. "

pop up bathroom

Acum, o mare varietate de culori și nuanțe au ajuns să modifice aspectele-cheie ale echipamentelor sanitare și re-interpretează iar băile strălucitoare și colorate din anii 1980.

Pop up my Bathroom

"Este vorba despre o abordare holistică a conceptelor de culoare în baie, care, probabil, par, la prima vedere, să se contrazică reciproc în amestecul de stiluri", afirmă Wischmann. El îi vede pe fabricanții de mobilier de baie ca pe pionierii designului viitor din acest sector. "Există o ocazie excelentă, aici, pentru desgnerii de săli de baie să-și extindă competența în utilizarea culorilor și să o aplice în consecință".

În cadrul Trend Forum se va discuta despre potențialul utilizării culoriiPop up my Bathroom

Cercetarea tendințelor din punct de vedere vizual și cultural în designul băii, inclusiv tendințele actuale ale culorilor, nu va fi prezentată doar în expoziția extinsă de la ISH 2019; acesta va fi, de asemenea, obiectul unor diverse prelegeri în evenimentul Trend Forum adiacent.

Wischmann este sigur că "indiferent de conceptul de baie pe care clientul îl alege, sectorul va fi întotdeauna în măsură să satisfacă toate gusturile. La sfârșitul zilei, este vorba despre îmbunătățirea calității timpului petrecut în baie - și o asemenea paletă remarcabilă de culori alternative ne va ajuta foarte mult în acest demers în viitor".

https://ish.messefrankfurt.com

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019