Motive florale, rafinament cromatic, inspiratie urbana. Noile tendinte in amenajare propuse de colectiile Cesarom 2013

557 vizualizari
Cesarom Creta
Distribuie pe

Preferintele romanilor in ceea ce priveste amenajarea cu gresie si faianta a spatiilor rezidentiale s-au schimbat treptat in ultimii ani, acestea indreptandu-se tot mai mult catre placi ceramice cu elemente de decor inovative si in culori contrastante. Tinand cont de toate acestea, Lasselsberger Romania, detinatorul brandului Cesarom, lanseaza noile colectii ale anului 2013, inspirate de tendintele internationale din moda sau arhitectura urbana.

„An de an, Cesarom urmareste tendintele stilistice din domenii precum moda sau design interior, lansand si in 2013, colectii ce se aliniaza trendurilor internationale in amenajari interioare”, a declarat Sergiu Apolzan, Director Vanzari al Lasselsberger Romania.
Pentru anul urmator Cesarom pune la dispozitia consumatorului final 10 colectii noi, recomandate pentru amenajarea spatiilor de bucatarie sau baie, dupa cum urmeaza: Creta, Fantasy, Madras, Onix, Primavera, Satin, Life, Magnet, Metropolis si Opal.
„Alaturi de designerii Cesarom, la crearea celor 10 colectii noi au contribuit si designeri internationali, in acest fel putand fi realizate o varietate de decoruri cu design si efecte spectaculoase”, a subliniat Sergiu Apolzan.

Ce se poarta in 2013: Motive florale, geometrice si formate mari
In anul 2013 pastram traditia ultimilor 8 ani, in care s-au lansat peste 100 de colectii, de a prezenta elemente estetice inovative, precum insertiile de detalii metalice glamour, seturi de decor cu inspiratie retro, contemporana sau moderna. In plus, cea mai mare parte a colectiilor contin doua modele diferite de decor, cu diverse optiuni de placare, pentru a raspunde astfel cerintelor tuturor clientilor.
„Detaliile metalice in nuante de auriu, argintiu sau cupru reprezinta, de asemenea, cele mai noi propuneri in materie de amenajare interioara si completeaza perfect decorurile geometrice, minimaliste, in timp ce motivele florale imbogatite cu efecte satinate continua sa ramana in topul tendintelor si preferintelor”, a mai spus Sergiu Apolzan.

O alta noutate in amenajare este adusa, in 2013, de colectia Life, inspirata din cele mai noi tendinte vestimentare, al carei decor preia finetea tesaturilor pentru amenajari cu stil. Jocul de efecte mate si lucioase aduce valente moderne ambientului.
Raman in tendintele anului 2013 preferintele pentru formate de gresie 33x33 si faianta cu placare pe orizontala. Astfel, de la placile de mici dimensiuni, romanii trec tot mai mult la cele de 20 x 40 cm sau 25 x 50 cm. Cele doua formate sunt ideale pentru o amenajare moderna, pe orizontala, si pastreaza echilibrul dimensional al spatiului limitat din locuintele romanilor.
„Am observat pe parcursul acestui an dorinta romanilor de a se alinia tendintelor vestice si, tocmai din acest motiv, am luat decizia de a lansa mai multe colectii care se inscriu acestui trend”, a mai spus Sergiu Apolzan.

Rafinament cromatic prin culori electrice si tonice
In ceea ce priveste culorile pe care le vor alege romanii pentru gresie si faianta in 2013, reprezentantii Cesarom afirma ca acestea vor fi electrice, tonice sau in nuante deja consacrate pentru eleganta si rafinamentul ce il inspira, precum bej, maro, mocca, prezente in colectiile Creta, Madras, Magnet, Opal sau Onix. In acest an, nuantele neutre de alb si gri se folosesc in contrast cu o culoare puternica pentru combinatii electrizante ce vor da forta unei ambientari de un rafinament minimalist. Placarea pe orizontala este optiunea potrivita si recomandata pentru ambiente ce fascineaza prin stil si dinamism cromatic.
„Numeroasele posibilitati de alternare a culorilor, texturilor si contrastelor fac din noile colectii o alegere tentanta pentru amenajarea locuintei, in ton cu tendintele anului 2013, iar decorurile propuse permit interpretari stilistice moderne ale spatiului ambiental”, a mai spus Directorul de Vanzari al Lasselsberger Romania.

Astfel, colectia Fantasy este disponibila in cinci variante de culori, o adevarata fantezie cromatica, Onix are o structura marmorata si intens colorata, in timp ce Primavera cuprinde placi de faianta cu suprafata mata in nuante luminoase de violet, albastru, verde si alb. Metropolis se evidentiaza prin designul minimalist inspirat de stilul citadin si culori puternice: rosu, gri si alb. Colectia Satin surprinde prin culorile vibrante si straluciri satinate, iar Magnet propune un joc de lumini si umbre pentru un efect metalic. Colectiile Madras si Opal, cu un design clasic si culori contrastante, sunt accesorizate cu decoruri realizate din vitroze perlate si efecte metalice. Creta, colectie cu un design tip travertin este pusa in valoare de decorul cu influente antice sau de stralucirea vitrozelor decorului floral, iar Life prelucreaza textura tesaturilor de in sau canepa cu accente stralucitoare de luster. Alegerea placilor ceramice devine mai usoara prin intermediul colectiilor Cesarom, astfel incat ambientul mult dorit poate fi realizat in scurt timp cu imaginatie si creativitate.

Noile colectii Cesarom pot fi admirate pe www.cesarom.ro


Despre Cesarom
Cesarom este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de 50 de ani. Compania a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger, acesta fiind unul dintre cei mai renumiti producatori europeni si mondiali de placi ceramice (gresie, faianta, decoruri).
Odata cu intrarea in grupul Lasselsberger, Compania si-a schimbat numele in Lasselsberger SA, dar a pastrat marca Cesarom, produsele fiind fabricate in prezent in unitatea de productie Sanex de la Cluj-Napoca. Grupul austriac Lasselsberger detine 67,93% din totalul actiunilor societatii comerciale Sanex SA.

In prezent, capacitatea totala de productie se ridica la 6,7 milioane de metri patrati anual, Lasselsberger Romania comercializand prin intermediul a peste 100 de parteneri o gama variata de modele de gresie, faianta si placi de decor.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video