novapex

 

Noutati in colectia Inspira, o solutie versatila si practica pentru orice baie si trend

roca inspira
vizualizari
  • În 2019, colecția Inspira este îmbogățită cu noi lavoare, care beneficiază de cele mai recente tehnologii și inovații purtând semnătura Roca
  • Un nou tip de vas de WC compact, cu fixare pe perete, cu margine Rimless, va fi disponibil pe piața românească foarte curând.

Decorată în alb, albastru, roșu sau verde, în stil modern sau clasic - indiferent de cum arată baia ideală, ea trebuie să fie cât mai practică. Să recunoaștem: trăim într-un ritm alert, mereu pe repede-înainte. Aproape zilnic suntem pe fugă. De aceea, mai ales când vine vorba despre baie, avem nevoie de un spațiu cât mai practic. În care să găsim tot ceea ce ne trebuie la îndemână și să nu pierdem timp atunci când ne grăbim spre serviciu, școală, sala de sport, bar sau o petrecere. Toate acestea - fără a face vreun compromis cu privire la design.

Colecția Inspira de la Roca aduce combinați multiple și posibilități ample. Această colecție de articole din porțelan și de mobilier, cu trei linii de design - Round (rotund), Soft (rotunjit) și Square (pătrat) - care pot fi perfect combinate, dă viață băii, indiferent de stilul ales. Inspira este apreciată atât de cei care iubesc liniile bine definite, culorile sobre și calme, cât și de cei orientați către un tip de mobilier cu forme rotunjite, prietenoase sau cu piese din lemn, care dau o anumită căldură spațiilor.

Colecția cuprinde o gamă largă de soluții, potrivite pentru toate necesitățile: lavoare suspendate sau  care se montează pe corpul de lavoar (Unik), vase de WC și bideuri suspendate sau care se pot monta lipit de perete și mobilier - unități de bază și coloane cu o mare capacitatea de depozitare.

În 2019, colecția Inspira este îmbogățită cu noi lavoare, care beneficiază de cele mai recente tehnologii și inovații purtând semnătura Roca. Printre noutăți se numără lavoarele cu montare pe blat cu forme rotunde (Round), pătrate (Square) sau rotunjite (Soft) cu dimensiuni 550 x 370 x 75 mm și lavoarele cu montare în blat cu dimenisuni de 560 x 350 mm sau 455 x 350 mm.

Unitățile de bază, disponibile în trei dimensiuni (600, 800 și 1000 mm) și trei finisaje - alb lucios, stejar urban și stejar urban/oglindă întunecată, pot fi completate cu unități de coloane foarte încăpătoare, pentru ca fiecare obiect necesar să își găsească locul său. Mai mult decât atât, mobilierul Inspira poate fi combinat cu orice tip de lavoar al colecției. Iată, așadar, atuurile care fac din Inspira o colecție atât de dezirabilă: versatilitatea și combinațiile nesfârșite. Nu există o combinație greșită!rimless

Vase de toaletă inovatoare

Vorbim, astăzi, despre smart cities (orașe inteligente), case automatizate, telefoane dotate cu sisteme de recunoaștere facială și multe altele. A sosit timpul ca tehnologia cea mai avansată să fie aplicată și în baie, pentru standarde ridicate de igienă și confort. Sistemul In-Wash® a fost dezvoltat de designerii și inginerii de la Roca, specialiști în soluții de baie, pentru a încorpora cea mai avansată tehnologie.

Cu numeroase dotări, instalare facilă și având un design elegant și ergonomic, vasul de toaletă In-Wash® este o soluție igienică și ușor de utilizat în baia modernă. Este necomplicat datorită telecomenzii sale, care poate personaliza cu ușurință setările prin interfețe simple. In-Wash® asigură, de asemenea, o igienă intimă perfectă, cu spălare din direcții diferite, apa are o temperatură reglabilă și este prevăzut și cu o funcție de uscare. Datorită geometriei simple, formelor curbate și celei mai avansate tehnologii intuitive, este un vas practic și plăcut, potrivit oricărui stil de viață.

Vasele de WC și bideurile sunt fabricate din Supralit®, o nouă rășină înregistrată de Roca, cu o rezistență mai mare față de acțiunea substanțelor chimice și îngălbenire. De asemenea, este de patru ori mai puțin poros decât materialele clasice de acoperire a WC-urilor și, prin urmare, este mai igienic.

Tot în 2019, un nou tip de vas de WC compact, cu fixare pe perete, cu margine Rimless, va fi disponibil pe piața românească foarte curând.
Toate aceste variante multiplică, o dată în plus, combinațiile posibile în cadrul colecției Inspira.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019