O baie ideala pentru barbati oferita de Kludi

108 vizualizari
baie pentru barbati
Distribuie pe

Pasionati de gadgeturi, barbatii au nevoie de o baie care sa exprime forta si masculinitate, dar care sa fie, in acelasi timp, adaptata ritmului lor zilnic de viata. Producatorul german de baterii de lux pentru baie si bucatarie Kludi recomanda cateva game ideale pentru barbati datorita designului si functionalitatii lor.

Astfel, colectia KLUDI ESPRIT, realizata in colaborare cu Esprit Home, inglobeaza mobilier si obiecte sanitare disponibile in dimensiuni variate pentru a putea fi adaptate usor chiar si unei bai foarte mici. Toate elementele componente din aceasta gama sunt modulare, oferind posibilitatea gasirii unei solutii unice pentru fiecare spatiu de baie in parte. Armaturile KLUDI ESPRIT combina armonios perfectiunea executiei, finisarea manuala si functionalitatea desavarsita. Oferind o experienta deosebit de placuta in timpul dusului, KLUDI ESPRIT Shower Family este prevazut cu patru dusuri laterale care, in combinatie cu termostatul incastrat, asigura un confort constant al temperaturii apei la 38gr.C.

Cabinele pentru dus din sticla ESPRIT au o durata de viata indelungata, garantata de alegerea exigenta a materialelor, de structurile atent proiectate si de finisajele executate cu precizie. Geamul din sticla securizata asigura rezistenta la soc si o siguranta maxima, in timp ce stratul de protectie presecurizata previne depunerile de calcar si murdarie.

Sistemele de dus KLUDI FIZZ DUAL SYSTEM ofera o senzatie de forta datorita designului inspirat din industria aviatica. Cu posibilitatea de selectare a trei jeturi diferite perfect adaptate pretentiilor individuale, para de dus KLUDI FIZZ 3S este deosebit de flexibila si ofera o placere pura in timpul dusului. Avand o greutate redusa si un design aerodinamic, KLUDI FIZZ 3S permite apei sa aiba un debit corespunzator atat din punctul de vedere al volumului, cat si al intensitatii.

Atemporal, modern, masculin, KLUDI Q-BEO se remarca printr-un design predominant cubic, dar cu muchii rotunjite ce finiseaza elegant aspectul robust al bateriilor. Estetica deosebita este completata de calitatile functionale ale bateriilor KLUDI Q-BEO. Pentru o manipulare usoara, bateriile pentru lavoar sunt prevazute cu functia monocomanda, in vreme ce termostatele bateriilor pentru cada si dus KLUDI Q-BEO ofera un plus de confort prin optiunea de reglare optima a temperaturii apei.

KLUDI BALANCE reprezinta o interpretare moderna a curentului minimalist, agreat de barbati. Bateriile din aceasta gama reprezinta o combinatie armonioasa intre naturalete si functionalitate. Datorita dimensiunilor diferite in care sunt disponibile, bateriile sanitare KLUDI BALANCE se potrivesc cu orice forma si dimensiune de lavoar. Gama include si baterii pentru lavoar care au o baza ce ofera o inaltime suplimentara pentru lavoarele cu margini inalte.

Bateria monocomanda pentru lavoar KLUDI Q-BEO poate fi achizitionata la pretul de 635 Ron cu TVA, iar bateria pentru lavoar inalt KLUDI BALANCE la pretul de 1.325 Ron cu TVA. Sistemul de dus KLUDI FIZZ DUAL SYSTEM este disponibil, in magazinele de specialitate, la pretul de 2.400 Ron cu TVA, iar KLUDI ESPRIT Shower Family la pretul de 5.857 Ron cu TVA.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video