novapex

 

Schimbare de management la Grohe AG

grohe
vizualizari

grohe

Thomas Fuhr a fost numit noul Director General și Jonas Brennwald în calitate de Director General Adjunct

  • Thomas Fuhr preia funcția de Director General al Grohe AG
  • Jonas Brennwald a fost numit în funcția de Director General Adjunct al Grohe AG și, în plus, Director General al LIXIL Water Technology EMENA

Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al Grohe AG. În plus, Jonas Brennwald, actual Director de Vânzări, preia rolul de Director General Adjunct al Grohe AG și se alătură consiliului director al GROHE. Michael Mager, Director Executiv Resurse Umane & Organizare, și Stefan Gesing, Director Financiar rămân membri ai consiliului director al GROHE. Aceste numiri în conducere intră în vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din funcția de Director General al GROHE și Director General al LIXIL Water Technology EMENA.

"GROHE poate privi înapoi către o evoluție remarcabilă. Ne adaptăm structura organizațională pentru a asigura o creștere continuă în regiunea EMENA. Sunt foarte încântat să îl anunț pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes și cu experiență în Operațiuni și Tehnologie și va contribui la integrarea activelor de producție și tehnologie ale GROHE în amprenta globală LIXIL ", spune Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International.

Pe lângă aceste schimbări, Jonas Brennwald este numit în funcția de Director General Adjunct al Grohe AG și Director General al LIXIL Water Technology în EMENA. Acesta va fi responsabil pentru creșterea afacerii GROHE în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, folosindu-se de capacitățile, activele și brand-urile globale ale LIXIL. "Sunt foarte bucuros să îl avem pe Jonas în echipa de lideri GROHE și să conducă LIXIL Water Technology în regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea creșterii GROHE ", spune Mohan.

 "Un aspect important va fi aprofundarea relațiilor noastre cu clienții și o mai bună utilizare a potențialului vast al rețelei noastre în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord”.

După mai mult de 12 ani, Michael Rauterkus, Director General al Grohe AG, pleacă de la GROHE, la propria cerere. De la venirea sa în noiembrie 2006, el a contribuit cu succes la dezvoltarea pozitivă a companiei, inițial ca șef de vânzări pentru regiunea Europei Centrale și Managing Director al Grohe Germania, iar din iunie 2009, în calitate de Președinte pentru Europa. În octombrie 2011, a devenit Director de Vânzări al Grohe AG, responsabil pentru regiunile EMEA și America. Thomas_Fuhr

În 2015, Michael a fost numit CEO al GROHE. Sub conducerea sa, GROHE a crescut în EMENA de două ori față de dezvoltarea pieței în ultimii 5 ani - prin inovație în tehnologie și prin introducerea soluțiilor complete de baie. Cu soluțiile IOT (Internet Of Things), GROHE este acum în fruntea industriei. "Aș dori să-i mulțumim lui Michael Rauterkus pentru marele său angajament, care stă la baza puterii inovatoare a GROHE și a succesului constant. Sub conducerea sa, GROHE a devenit lider global în această industrie ", spune Bijoy Mohan.

Despre Thomas Fuhr
Thomas Fuhr a preluat funcția de Director Executiv al Grohe AG în 2013, fiind responsabil de producție, achiziții, logistică, calitate, tehnologie, cercetare, dar și dezvoltare și durabilitate. În plus, el conduce categoria de baterii în cadrul LIXIL Water Technology. Înainte de poziția sa la GROHE, Thomas Fuhr a lucrat 22 de ani la Mercedes-Benz. A deținut diverse funcții în dezvoltare, producție, calitate, logistică și achiziții în Germania, India, SUA și Marea Britanie.

Jonas

Despre Jonas Brennwald
Din 2012, Jonas Brennwald conduce din poziția de Director de Vanzari diverse regiuni pentru GROHE. Înainte de a se alătura grupului GROHE, el a deținut numeroase funcții de conducere pentru brand-uri importante, printre care Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop și furnizorul pentru industria auto Dorman.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați: www.grohe.com

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019