novapex

 

Si tu faci aceste greseli de curatenie, fara sa-ti dai seama!

igienizarea baii
vizualizari

Afla cum iti poti proteja sanatatea

Atunci cand dorim sa ne bucuram de o viata sanatoasa, curatenia in locuinta este esentiala. Totusi, cand vine vorba despre pastrarea igienei in baie, exista cateva greseli pe care tindem sa le repetam, fara a ne da seama.

Stiai ca pe capacul de WC isi gasesc adapostul in jur de 50 de bacterii pe fiecare centimetru patrat, printre care s-ar putea afla si E-coli sau stafilococul auriu? Suna dezgustator, insa aceasta problema reala iti poate pune serios sanatatea in pericol.

Wirquin Romania, producator de echipamente sanitare inovatoare, iti prezinta cele mai frecvente greseli pe care le faci in igienizarea toaletei, dar si solutiile la care poti recurge pentru a scapa de grija bacteriilor si a microbilor din baie.

1. Tragi apa la toaleta cu capacul de WC ridicat

Bacteriile, virusurile si particulele de mizerie din toaleta se raspandesc in aer, contaminand obiectele din baie, cum ar fi chiuveta, hartia igienica, prosopul si chiar periuta de dinti.

curatenie baie

2. Uneori, uiti sa te speli pe maini inainte si dupa folosirea toaletei

Spalarea atenta a mainilor, inainte si dupa folosirea toaletei, reprezinta una dintre modalitatile importante pentru a impiedica raspandirea germenilor patogeni.

3. Folosesti prea multi dezinfectanti toxici

Iti doresti sa castigi “lupta” cu bacteriile si ajungi sa investesti, frecvent, in fel de fel de solutii de curatare si in dezinfectanti. Studiile realizate de-a lungul timpului de cercetatorii din strainatate au aratat ca unele substante sunt foarte toxice, fiind asociate chiar si cu riscul aparitiei unor boli pulmonare extrem de grave.

curatenie baie

4. Pui peria de toaleta umeda in suportul ei, dupa fiecare utilizare

Este bine stiut faptul ca umezeala favorizeaza multiplicarea bacteriilor. Ideal ar fi ca peria de WC sa fie dezinfectata dupa fiecare utilizare, apoi lasata langa vasul de toaleta, pana se usuca.

perie baie

Echipamentul sanitar antibacterian - o solutie la indemana oricui

WIRQUIN Romania te ajuta sa scapi de grija temutelor bacterii cu ajutorul unui sistem revolutionar, format din doua obiecte sanitare antibacteriene: un capac si un rezervor de toaleta de ultima generatie.

“Este vorba despre doua articole sanitare eco-friendly, realizate dintr-un material biodegradabil. Productia lor presupune incoporarea unui aditiv care confera proprietati antibacteriene care nu afecteaza in niciun fel sanatatea oamenilor. Mai mult decat atat, produsele noastre impiedica aparitia si dezvoltarea bacteriilor pe suprafetele lor, pe toata durata utilizarii. In plus, rezervorul de toaleta este dotat cu un mecanism electronic ingenios de actionare a apei, fiind astfel evitat contactul mainilor cu respectivul produs”, a declarat Mihai Popovici, director Dezvoltare WIRQUIN Romania, companie prezenta pe piata nationala inca din anul 1999.

De asemenea, cele doua produse revolutionare garanteaza o dezinfectie eficienta a grupurilor sanitare la fiecare 10.000 de cicluri de apa. Aditivul antobacterian prezent in componenta capacelor si rezervoarelor WIRQUIN respecta standardele ISO 22196 privind evaluarea activitatii antibacteriene a materialelor plastice si figureaza atat in inventarul Agentiei pentru Protectia Mediului din SUA, in cel al Administratiei Americane pentru Medicamente, cat si in regulamentul UE cu privire la produsele biocide.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019