Specialistul în baterii KLUDI prezintă inovații pentru băi, stil de viață și bucătării moderne la ISH 2023

126 vizualizari
kludi la ISH 2023
Distribuie pe

“DORIM CA OAMENII SĂ VINĂ ȘI SĂ NE DESCOPERE!”

„În calitate de jucător global în baterii specializate, ISH este platforma ideală pentru noi pentru a prezenta inovațiile cu adevărat interesante ale KLUDI pentru baie și bucătărie, vizitatorilor din întreaga lume”, explică Arndt Papenfuss, Director de marketing al Grupului KLUDI. „Și vom aduce mai multe inovații revoluționare pentru duș și baie inteligentă pentru a-i face pe oameni să ne observe!” Brandul premium din regiunea Sauerland din Germania va prezenta modele noi, precum și produse clasice, într-un stand expozițional de aproximativ 500 de metri pătrați. Pentru prima dată, KLUDI își va expune produsele în Sala 3 deosebit de atractivă a centrului expozițional din Frankfurt (stand 3.1, D11).

kludi la ish

 

Experiența KLUDI într-un mod inedit

Accentul va fi pus pe soluții inovatoare pentru duș.

„La fel ca și în trecut cu accesoriile noastre pentru baie și bucătărie, nu ne limităm doar la produse noi pentru duș, ci ne-am schimbat radical și sortimentul de pare de duș în comparație cu concurenții noștri”, subliniază Arndt Papenfuss. „În conformitate cu motto-ul „mai puțin este mai mult”, sortimentul de pare se concentrează pe produsele pe care clienții le doresc cu adevărat, este compact și se diferențiază clar și ușor între trei clase de performanță.”

Noua gamă de pare de duș Dive de la KLUDI este, de asemenea, probabil să provoace o „stropire”. Dușurile de mână, dușurile mari și sistemele de duș nu surprind doar prin noile concepte de design. KLUDI a dezvoltat, de asemenea, trei noi tipuri de jet pentru dușurile sale de mână multijet.

„Am întrebat 100 de clienți ai celebrului coafor Chris Coenen ce cred că ar face un duș de mână perfect și apoi am inclus răspunsurile lor în dezvoltarea noastră a Dive”, explică Directorul de Marketing Papenfuss.

KLUDI face dușul inteligent...

Două baterii digitale de duș pentru aplicații high-end cu doi sau trei consumatori își vor sărbători și premiera mondială la ISH. Aceștia controlează digital volumul și temperatura apei – fie intuitiv prin intermediul butoanelor încastrate, fie de pe un panou tactil convenabil.

....și chiar și chiuveta din bucătărie

Noul accesoriu de bucătărie Kludi E-GO Voice dispune și de un controler digital. Cu ajutorul manetei sale digitale pot fi programate și activate până la trei volume diferite de apă. De altfel, aceasta are aceleași funcții de operare ca un mâner normal. Mai mult, confortul inteligent este oferit de opțiunea de a opera bateria prin control vocal folosind Amazon Alexa sau Google Home.

Nimic nu devine mai plat decat acesta

La fix pentru ISH, Kludi Flexx.Boxx va fi actualizat pentru a crea noul și îmbunătățitul Slim.Boxx. Noul nume spune totul. Versiunea 2023 a unității de instalare încastrată KLUDI, care este extrem de populară în rândul specialiștilor din comerț, va fi mai plată și mai subțire decât oricând. Acest lucru este valabil atât pentru cutia ascunsă în sine, cu adâncimea sa redusă de instalare de 75 de milimetri, cât și pentru rozetele elegante ale garniturii. Cu un diametru vizibil minimizat, au doar câțiva milimetri înălțime și, prin urmare, sunt semnificativ mai plate și mai mici decât toate produsele rivale comparabile

Elegant, ușor, modern

Anul acesta, KLUDI își extinde segmentul „Smart Luxury” orientat spre design pentru cerințele sofisticate de design de baie cu o gamă de accesorii în stil contemporan. Kludi Louva convinge prin eleganță puristă și lejeritate liniștitoare. Acest lucru se datorează corpului de bază în formă conică împreună cu gura de scurgere plată, foarte mică și manerul corespunzător. Seria, care include baterii de lavoar monocomandă pentru chiuvetă și perete, precum și versiuni ascunse și montate pe suprafață pentru căzi și dușuri, va fi disponibilă în finisaje crom, negru mat și alb mat.

 

KLUDI - Specialistul de baterii din Sauerland

Kludi GmbH & Co. KG, o afacere de familie fondată în regiunea Sauerland din Germania în 1926, reprezintă aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de înaltă calitate pentru baie și bucătărie. În calitate de specialist în domeniul bateriilor, ne angajăm să dezvoltăm produse care combină într-un mod unic calitatea remarcabilă „Made in Germany”, funcționalitatea maximă, tehnologiile inovatoare și designul de top. Kludi nu a încetat niciodată să stimuleze dezvoltarea gamelor de baie și bucătărie cu soluțiile sale inovatoare. IMM-ul din Menden are aproximativ 170 de invenții și 100 de brevete, precum și numeroase premii prestigioase pentru design și inovație. În 2022, Kludi a fost desemnat unul dintre TOP 100 Inovatori din Germania.

Kludi se angajează în vânzări responsabile. Formând relații comerciale respectuoase mutuale, Kludi este un partener de încredere în industria HVAC și comerțul de specialitate, lucrând în asociere cu acești clienți pentru a dezvolta soluții care le ușurează semnificativ munca și le asigură sustenabilitatea viitoare. Aceste soluții includ produse deosebit de ușor de instalat, un portofoliu focusat și clar organizat pentru baie și bucătărie și soluții inovatoare care îmbunătățesc eficiența proceselor de afaceri.

Aproximativ 900 de angajați din grupul Kludi dezvoltă, produc și comercializează produse pentru companii specializate în comerț sanitar în numeroase țări din întreaga lume. De la sediul central din Menden, grupul de companii Kludi gestionează 11 centre de comercializare situate în Europa și Asia. Produsele sunt fabricate în principalul site de producție complet integrat al companiei din Menden, precum și în Hornstein (Austria), Diósd (Ungaria) și Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite). De aici, sunt exportate în peste 100 de țări diferite din întreaga lume. Kludi face parte din RAK Ceramics Group din 2022.

Aflați mai multe despre Kludi online pe www.kludi.com

 

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video