novapex

 

Tinerii arhitecti si designeri romani se mai pot inscrie la concursul de design jumpthegap

competitia jumpthegap 2019
vizualizari
  • În cele șapte ediții anterioare, din 2004 până în prezent, concursul a avut, în total, peste 20.600 de participanți din 134 de țări, devenind un punct de referință global în competițiile de design
  • Concursul promovat de Roca în colaborare cu BCD Barcelona Centre de Disseny este adresat tinerilor arhitecți și designeri sub 40 de ani, inclusiv din România, care propun idei de concepte inovatoare și sustenabile pentru spațiul de baie al viitorului
  • Termenul limită de înregistrare pentru participarea în concurs este 27 martie 2019

Până la 27 martie, tinerii studenți și arhitecți din România se pot înregistra în competiția internațională jumpthegap®, organizată de compania Roca. Acest concurs, aflat la a opta ediție și lansat în toamnă la Moscova, le poate aduce premii de 10.000 euro.
jumpthegap® oferă șansa studenților și profesioniștilor din arhitectură și design internațional, cu vârsta sub 40 de ani, de a-și demonstra talentul oferind soluții conceptuale, sustenabile și inovatoare pentru spațiile de baie din viitor. Competiția are trei categorii: categoria Profesori, categoria Studenți, fiecare cu un premiu de câte 10.000 € și un premiu special de sustenabilitate We Are Water, în valoare de 6.000 €.
Toate detaliile competiției precum și informații complete despre juriu pot fi găsite pe pagina oficială: www.jumpthegap.net

Date-cheie și înscrieri

Primul pas pentru participarea la concurs este înscrierea pe platforma oficială a concursului, www.jumpthegap.net până pe 27 martie 2019. Etapa următoare este depunerea proiectului creativ, până pe 25 aprilie 2019. În luna mai are loc o sesiune de preselecție din partea juriului prezidat de celebrul architect brazilian Ruy Ohtake, urmând ca selecția finală să se desfășoare în luna iunie.
Ceremonia de decernare a premiilor, cu finaliștii din întreaga lume, va avea loc la Muzeul Disseny Hub din Barcelona, ​​pe 10 octombrie 2019.

Juriul
Încă de la prima ediție, juriul jumpthegap® a ieșit în evidență prin selecția de profesioniști renumiți din domeniul arhitecturii și al designului. Puteți consulta lista completă a juriului pe www.jumpthegap.net

 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019