Aparate de sudură de ultimă generație pentru experți, de la VELT - iată unde sunt disponibile

31 vizualizari
Aparate de sudură
Distribuie pe

Tehnologia a adus mari evoluții pe toate planurile, iar sudura nu a rămas mai prejos. Aparaturi destul de importante, cele în materie de sudură au devenit mai practice și totodată profesionale. Cu ajutorul lor poți începe și finaliza multiple proiecte, calitatea lor având o mare contribuție chiar și la calitatea întregii lucrări. Poți comanda online aparate de sudură de ultimă generație pentru experți, care au forme variate, specificații și caracteristici multiple. Acestea sunt special concepute pentru a-ți fi de ajutor în orice proiect.
Site-ul desudura.ro prezintă aparate de sudura invertoare de ultimă generație, într-o gamă extinsă de modele. Aparatele pot fi cu sârmă, argon, electrod sau cu plasmă. Cele care funcționează pe bază de electrod învelit, respectiv Manual Metal Arc (MMA) sunt fabricate pentru sudarea cu curent continuu. Aparatele de acest tip pot suda cu toate tipurile de electrozi, iar regimul de lucru este unul intens. Chiar și așa, gabaritul lor este redus, sunt robuste, ușor de întreținut și reprezintă o metodă fiabilă. În cazul acestor aparate, stabilitatea curentului este una mare la variațiile asupra tensiunii de alimentare. 
Cele de ultimă generație sunt cu siguranță aparatele cu argon. Acestea sunt perfecte pentru aplicațiile de sudură de întreținere, cât și pentru cea industrială. În funcție de ceea ce îți dorești să comanzi, sunt disponibile aparate echipate cu modul de inițiere al arcului la distanță, fără ca electrodul de piesă să fie atins. Aparatele cu argon sunt recomandate în cazul sudării oțelurilor aliate, cât și a inoxului. Kiturile pentru sudare pot fi atât MMA, cât și TIG/WIG. 

Gamă variată de accesorii de sudură și nu numai

În cadrul magazinului online vei găsi o mulțime de accesorii de sudură și nu numai, de la VELT. Acestea cuprind numeroase măști de sudare de diferite tipuri, electrozi bazici, kituri pentru cablurile de sudură, clești pentru aparatele de sudură, electrozi rutilici celulozici, clești de masă, pistolet, mufe pentru panou, cuple pentru cablurile de sudură, reductoare de presiune, butelii pentru corgon, argon, dar și o mulțime de alte produse. 
Experții în domeniul sudurii se pot bucura de o multitudine de produse care au o calitate superioară. Prin utilizarea lor, vei putea eficientiza munca, vei putea finaliza cu succes proiectele și rezultatul final va fi unul excelent atât pentru tine, cât și pentru clienții tăi. 
Site-ul dispune de o gamă extinsă de dispozitive pentru tăierea cu plasmă, care au o adâncime de tăiere mai mare, curentul este mai ridicat, dispun de regulator de aer, iar design-ul lor este modern. 

Lucrul intens eficientizat cu aparatele de sudură cu sârmă

Gama VELT ce dispune de produse MIG/MAG îți oferă posibilitatea de a eficientiza lucrul intens. Aparatele pot suda cu gaz sau fără, dar și cu sârmă plină și tubulară. Aceste dispozitive sunt prevăzute cu sisteme de ventilație forțată, protecție cu termostat, la care se adaugă un panou frontal complex, ce dispune de afișajul electric. 
Toate acestea pot indica facil parametrii de sudare, astfel încât munca să fie efectuată în mod eficient. 

Contact: 
office@vladicom.ro
0372.912.497

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video