ARTROM STEEL TUBES a primit vizita Ambasadorului Serbiei în România

18 vizualizari
ARTROM STEEL TUBES
Distribuie pe

ARTROM STEEL TUBES, una dintre cele mai importante întreprinderi de ţevi din Europa, cu operaţiuni în România la Reşiţa şi Slatina, a primit vineri, 19 mai, vizita E.S. domnul Stefan Tomasevic, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Serbia în România.

Excelenţa Sa a fost întâmpinat de Preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei, domnul Adrian Popescu şi de directorul general, domnul Cristian Drînciu. În cadrul acestei întrevederi, Ambasadorul Serbiei s-a interesat de activitatea Grupului ARTROM, a vizitat uzina de ţevi din Slatina şi s-a arătat încântat de perspectivele companiei.

ARTROM STEEL TUBES a fost achiziţionată la sfârşitul anului trecut de Grupul Hefestos Capital, specializat în investment banking, cu sediul în Belgrad şi operaţiuni în Europa, Asia şi Africa. În urma tranzacţiei, ARTROM a devenit cea mai mare companie deţinută de investitori din Serbia în România.

Întreprinderea produce la uzina siderurgică din Reşiţa oţelul necesar uzinei de ţevi din Slatina, de unde se livrează produse în principal in Europa si America, având ca agenţi comerciali sucursalele sale din Europa şi SUA. Companiile ARTROM din România însumează circa 2.350 de angajaţi (1550 în Slatina, 770 în Reşiţa şi circa 30 în reprezentanţele din Europa şi SUA) şi afaceri de 2 mld. de lei, din care 85% din exportul produselor către cei peste 600 de clienţi din Europa şi America.

In prezent, compania din România însumează circa 2.350 de angajaţi (1550 în Slatina, 770 în Reșița și circa 30 în reprezentanțele din Europa și SUA) şi afaceri de 2 miliarde de lei, din care 85% din exportul produselor către cei peste 600 de clienți din Europa și America.

Foto: resita.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video