republic

 

Camerele Dahua, adaptate la nevoile clienților

””
vizualizari

Este extrem de important ca un sistem de supraveghere să se adapteze nevoilor tale și spațiului pe care vrei să îl monitorizezi. Mulți producători au început să scoată pe piață sisteme de supraveghere adaptate la nevoile clienților, însă Dahua a reușit să iasă în evidență printr-o varietate de produse, la prețuri accesibile. Atașament: rr9rpnzh8tew06u.png Dacă acum 10-15 ani vorbeam de camere de supraveghere cu funcții și capacități limitate, astăzi există posibilitatea de a alege între zeci de modele Dahua camera de supraveghere.

Camere de supraveghere cu rezoluții diferite

Unul dintre cele mai importante criterii ce trebuie luate în considerare în alegerea unei camere de supraveghere este rezoluția. Dacă vrei să monitorizezi un perimetru pe o distanță liniară de până la 25-30 metri, o cameră de 2 megapixeli nu va face față. Dacă în schimb ai nevoie de supravegherea unui spațiu ce se întinde pe o distanță liniară de 10-15 metru, nu are sens să investești într-o cameră cu 7 megapixeli. Dahua și-a diversificat oferta pentru toate nevoile, așa că poți alege între camere de supraveghere cu 2-8 megapixeli.

Camere de supraveghere cu funcții diferite

Dahua a scos pe piață camere de supraveghere cu funcții diferite, pentru toate bugetele. Dacă ai un buget nelimitat, poți opta pentru o cameră de supraveghere performană, cu funcții suplimentare cum ar fi infraroșu inteligent, lentilă cu zoom sau WizSense. Cu cât un sistem de supraveghere va fi mai dotat cu astfel de funcții, cu atât va fi mai scump, dar și mai eficient. În aceeași măsură vei găsi camere de supraveghere Dahua clasice, fără prea multe funcții suplimentare, dar care își fac treaba bine și țin infractorii la distanță. Pe lângă camerele de supraveghere cu tot felul de funcții performante, în oferta acestui producător se regăsesc și alte accesorii care te ajută să compui un sistem de supraveghere complet și complex, cum ar fi un DVR sau NVR sau un post exterior videointerfon. Indiferent de sistemul de supraveghere ales, poți fi sigur că te vei bucura de un produs de calitate, potrivit nevoilor tale.

Camere Dahua potrivite tuturor nevoilor

Ca să îți demonstrăm că aceste camere chiar sunt potrivite pentru toate nevoile, îți propunem următorul exercițiu. Intră pe site-ul unui magazin online care vinde astfel de camere, selectează câteva filtre care corespund nevoilor tale – exemplu: cameră de 4 megapixeli, de exterior, cu infraroșu inteligent și lentilă cu zoom, cu un preț între X și Y (în funcție de bugetul pe care îl ai). Vei vedea că în pagina de rezultate vei avea cel puțin o opțiune de astfel de cameră de supraveghere care bifează cu succes toate aceste nevoi pe care tu le ai. Nu te grăbi în alegerea unui sistem de supraveghere potrivit pentru locuința ta, ci oferă-ți timpul necesar pentru a analiza toate variantele pe care le ai și a o alege pe cea mai bună. Un lucru e sigur, camera de supraveghere potrivită pentru spațiul pe care vrei să îl monitorizezi se află prin oferta producătorului Dahua – trebuie doar să o găsești.

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.

Opinii

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Oțelul, cupru, masele plastice au înregistrat, numai în prima parte a anului 2022, creșteri consecutive de preț, în total de peste 12%.

Karoly Nagy, Director General Promelek XXI

Gabriel Tache

Stocarea energiei și sursele regenerabile la fața locului sunt instrumente cheie ce se pot alege pentru a combate prețurile mai mari la energie pe termen scurt.

Gabriel Tache, General Manager Eaton Electric România

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Trăim într-o lume în care interacțiunea oamenilor cu tehnologia este din ce în ce mai strânsă. Rolul nostru, ca furnizor de soluții, este de a facilita această interacțiune.

Daniel Barciuc, CEO al Siemens România

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Intrăm acum într-o eră în care electricitatea verde este cheia pentru deblocarea provocărilor legate de emisiile de CO2 din transportul greu, industria chimică și sectoarele de încălzire.

Knud Erik Andersen, Chief Executive Officer European Energy

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare