Centru de training mobil RIDGID

47 vizualizari
RIDGID
Distribuie pe

Camionul Ridgid strabate Romania si Europa de 3 ani. Centrul de training mobil este montat pe un sasiu Mercedes Benz de 3,5 tone. Investitia in masina a fost de 50.000 euro. Aceasta suma include si valoarea mobilierului din aluminiu realizat la comanda si a generatorului de curent care asigura independenta energetica in orice moment si mediu. 
Pe langa aceasta suma au fost necesari alti 30.000 Euro pentru echipamente RIDGID. In camion este disponibila gama completa de camere video pentru inspectie canalizari SeeSnake, locatoarele pentru utilitati Ridgid SR 20 si Ridgid SR 60, masini de curatat canalizari si masini stationare de filetat tevi.
Camionul este un adevarat centru de trainig. Cu ajutorul acestuia utilizatorii produselor sunt mereu la curent cu noutatile dar in acelasi timp sunt si instruiti cum sa le foloseasca. Responsabil pentru operarea lui cat si pentru derularea programelor de training si demonstratii pentru estul Europei este Csaba Balazs-Technical Trainer.
De asemenea, camionul este folosit pentru participarea la targuri si expozitii, intrucat este echipat cu gama completa de produse, gata pentru a fi utilizate pe teren.

Te asteptam cu mai multe informatii despre produsele noastre pe www.ridgidblog.ro
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 1.600 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 10.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 19.925 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video