Detectie wireless a incendiului - SWING (Building Technologies)

75 vizualizari
Detectie wireless a incendiului
Distribuie pe

SWING - tehnologie de detectie wireless, dedicata cladirilor cu valoare istorica

Sistemul de detectie a incendiului SWING (Siemens Wireless Next Generation) ofera un nivel ridicat de fiabilitate si flexibilitate, fiind in acelasi timp unica solutie de detectie incendiu wireless.

Swing combina o retea wireless sigura cu tehnologia ASA patentata (Advanced Signal Analysis) pentru a se asigura de o detectie optima la incendiu. Sistemul este potrivit in mod special in locatii unde este imposibila cablarea detectoarelor sau acolo unde este nedezirabila, cum ar fi in cazul cladirilor cu valoare istorica.

Sistemul SWING se bazeaza pe WMN (wireless mesh network), care maximizeaza redundanta comunicationala avand, astfel, aceeasi performanta din punct de vedere al securitatii si fiabilitatii ca si solutiile pe baza de cablu.

In reteaua de tip mesh, fiecare dispozitiv wireless comunica cu dispozitivele adiacente, ceea ce inseamna ca cel putin doua cai redundante sunt disponibile in orice moment pentru a transmite informatii. Pentru a creste siguranta, fiecare dispozitiv are doua benzi de frecventa cu canale multiple. 

In cazul unei tulburari, reteaua se "repara" singura schimband canalele sau benzile de frecventa si prin transmiterea informatiei mai departe printr-un dispozitiv adiacent. Aceasta asigura ca toate informatiile disponibile ajung in interfata si in cele din urma in centrala anti-incendiu.
Mai multe informatii despre SWING 


SWING – feeling safe, being free
Radio fire detection is the ideal solution for rooms or buildings of historical value, with aesthetic or architectural restrictions or for temporary installations. Thanks to wireless technology, devices can be quickly and freely positioned and repositioned. This facilitates planning, allows for cost-efficient installation and offers a high level of freedom and flexibility should room usage or building structure change in the future.
Application examples for SWING – the reliable and flexible wireless fire alarm system:
• Museums, historical sites, libraries
• Hotel rooms, offices, convention halls
• Industrial rooms with changing usage
• Temporary installations like exhibitions

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video