ELKO Romania anunță reluarea cursurilor Axis Communications’ Academy

18 vizualizari
ELKO
Distribuie pe

 ELKO Romania, membră a ELKO Group, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunţă reluarea cursurilor Axis Communications’ Academy pe tema sistemelor de supraveghere video. 

Cursul, denumit ”Network Video Fundamentals”, s-a desfășurat în perioada 5-6 octombrie la ELKO Demo & Training Center, având ca trainer pe ing. Bogdan Gavril, Sales Engineer, A&E Manager și trainer cu experiență în instruirea pe tema sistemelor de supraveghere video. Pe parcursul celor două zile, programul Axis Communications’ Academy a acoperit atât prezentări și demonstrații, cât și sesiuni de hands-on și exerciții practice de laborator necesare partenerilor care instalează soluțiile Axis. 

”Ne bucurăm să reluăm desfășurarea cursurilor Axis Academy în format fizic. Tocmai pentru aceste sesiuni practice, pe echipamente, este absolut necesară desfășurarea fizică a cursurilor, întrucât compania Axis pune mare accent pe calitatea instalărilor soluțiilor”, a declarat trainerul Bogdan Gavril. Programele de training derulate de ELKO Romania includ atât prezentări legate de procesul de vânzare al echipamentelor, cât şi cunoștințe tehnice despre cum se realizează configurarea şi instalarea unei soluţii, la cele mai înalte standarde, menite să asigure instruirea tehnică pentru reprezentanții companiilor de integrare și instalare a soluțiilor de rețea.

Obiectivul cursului este de educare și informare asupra diferitelor aspecte legate de supraveghere video, precum: instalarea unei camere video de rețea; selectarea tipului de cameră potrivit și instalarea ei; moduri de a folosi eficient lățimea de bandă și capacitatea de stocare; image usability, bit rate optimization, deep learning și machine learning, analiza video, aplicații inteligente, precum și soluții potrivite pentru diferite utilizări. În agenda cursului se găsesc subiecte precum: analiză la marginea rețelei și stocare, I/O și logica evenimentului, VAPIX și integrare, soluții pentru condiții provocatoare.

Cursul Network Fundamentals se adresează instalatorilor și integratorilor de sisteme de supraveghere video IP. Prin absolvirea cursurilor Axis Communications’ Academy, participanții care dețin abilitățile ce fac subiectul cursului primesc diploma de certificare Axis Communications, cu rolul de a garanta calitatea asigurată de partenerii Axis în procesul de instalare.
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video