novapex

 

ELKO Romania a devenit unicul distribuitor Roborock in Romania

robot Roborock
vizualizari

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, anunță o nouă extindere a portofoliului de produse prin introducerea în ofertă a aspiratoarelor Roborock.

Extinderea portofoliului de produse și diversificarea gamei, prin adăugarea de echipamente și soluții adiacente mediului IT, reprezintă elemente importante din strategia de business a întregului Grup ELKO. Aceste măsuri vin pe fondul unei creșteri tot mai accentuate a zonei de gadget-uri de ultimă oră, către care compania și-a anunțat deja planurile de expansiune, ca parte a obiectivului de creștere pentru anul 2019. Adăugarea aspiratoarelor robot Roborock în lista de produse comercializate reprezintă, așadar, un important pas dintr-un plan mai amplu al distribuitorului de a-și îmbogăți oferta cu noi echipamente de calitate, care să aducă satisfacție maximă utilizatorilor. Iar alegerea aspiratoarelor Roborock nu este întâmplătoare.

“Este o adevărată onoare pentru ELKO Group să poată oferi clienților săi aspiratoarele celui mai bun brand din lume. Distribuția produselor Roborock va acoperi țările din regiunea baltică, nordică și CEE. Aceste produse dispun de o serie de dotări impresionante, precum cartografiere laser și tehnologie de navigare inteligentă, cărora li se adaugă designul modern, bateria de capacitate mare și eficiența de top. Drept urmare, ele reprezintă investiții valoroase în zona Consumer Electronics. Mai mult decât atât, Roborock prezintă garanția Xiaomi a inovației tehnologice și a calității de top, cu ajutorul cărora putem satisface cerințele clienților din toate piețele pe care activăm”, a spus Baiba Indāne, Head of Branded Unit la ELKO Group.

aspiratoarelor Roborock Toate modelele Roborock se integrează perfect în casele inteligente și pot fi controlate cu ajutorul smartphone-ului, fiind în același timp ușor de folosit și deosebit de fiabile. Prin parteneriatul încheiat cu ELKO Group, producătorul va pătrunde pe noi piețe, utilizatorilor oferindu-li-se astfel oportunitatea de a beneficia de produse performante la prețuri de achiziție decente, cu scopul îmbunătățirii confortului de zi cu zi.

Aspiratoarele robot Roborock sunt disponibile oficial în România numai prin intermediul partenerilor autorizați ELKO, care introduce și în zona de Consumer Electronics același nivel de calitate și seriozitate cu care și-a obișnuit clienții.

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019