Masurarea gazelor de ardere cu adevarat inteligenta: Noul analizor de gaze de ardere testo 300

794 vizualizari
testo 300
Distribuie pe

O altă inovație de la Testo, specialistul în tehnologia măsurărilor: noul instrument pentru măsurarea gazelor de ardere testo 300 combină o operare tactilă intuitivă cu o construcție robustă și o documentare extrem de eficientă.

testo 300

Cu adevărat intuitiv: Operare prin Smart-Touch

O caracteristică remarcabilă a noului testo 300 este ecranul mare de 5" cu tehnologie Smart-Touch. Acesta permite o operare deosebit de intuitivă, asemenea unui smartphone. Nu numai că puteți vizualiza toate valorile de măsurare în format HD sub formă de grafic sau tabel, de asemenea documentarea este mai ușoară.

 

În plus, datorită tehnologiei Smart-Touch

testo 300 este pregătit de măsurare prin atingerea unui singur buton atunci când se află în modul de așteptare.

Cu adevărat robust: Construcția

Construcția analizorului testo 300 de înaltă calitate și deosebit de rezistentă îi permite să poată fi utilizat cu succes în condiții dificile de lucru. Ecranul rezistent la zgârieturi este integrat în structura analizorului de gaze, fiind protejat cu o folie de specială ce poate fi înlocuită la nevoie. Cei patru magneți cu care este prevăzut asigură o fixare sigură a analizorului pe suprafețele de lucru metalice. De asemenea, datorită tehnologiei extrem de durabile a senzorilor se pot măsura concentrații de CO de până la 30.000 ppm.

testo 300
testo 300

Cu adevărat util: Meniurile

Meniurile clare, structurate pentru toate aplicațiile ce implică sisteme de încălzire sunt predefinite în instrument. Acest lucru facilitează următoarele tipuri de măsurări: analiza gazelor de ardere, detectarea scurgerilor, măsurarea monoxidului de carbon ambiental, indicele de funingine, presiunea diferențială, temperatura diferențială sau teste de etanșeitate.

Cu adevărat eficient: Transmiterea rapoartelor prin e-mail

Rapoartele de măsurare cu toate informațiile privind valorile măsurate, clienții și sistemele de încălzire pot fi create chiar la fața locului cu testo 300. De asemenea, este posibil ca utilizatorul să includă propriile comentarii. Clientul confirmă activitatea tehnicianului cu o semnătură electronică direct pe testo 300.

 

Puteți trimite imediat rapoartele în format PDF la birou sau către clienți prin intermediul rețelei LAN wireless. Acestea sunt de asemenea stocate în instrument astfel încât să fie întotdeauna la îndemână.

testo300

 

testo 300

Cu adevărat flexibil: Configurația instrumentului

În ceea ce privește tehnologia senzorilor, clienții pot alege între trei sau cinci ani de garanție, prin înregistrarea instrumentului pe site-ul www.testo.ro. Sunt disponibile mai multe configurații pentru testo 300, ce includ senzorii O2 și CO cât și variante cu 3 senzori cu senzorul NO inclus. Aceste seturi cu configurații speciale de instrumente și accesorii individuale sunt adaptate în mod specific cerințelor tehnicienilor în sistemele de încălzire.

Pentru consiliere profesională în alegerea analizorului de gaze de ardere testo 300 potrivit pentru dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170 sau

>> Click aici pentru detalii

 

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video