Masurarea gazelor de ardere cu adevarat inteligenta: Noul analizor de gaze de ardere testo 300

506 vizualizari
testo300
Distribuie pe

Un analizor de gaze de ardere modern nu ar trebui să ofere doar rezultate fiabile și exacte, acestea sunt o necesitate. Problema cu adevărat esențială este aceea de a face totul cât de ușor posibil pentru dumneavoastră, atât înainte cât și după măsurare, precum și în ceea ce privește măsurarea în sine. Și asta în fiecare zi.

Astfel a fost dezvoltat testo 300, un instrument ușor de utilizat și foarte eficient. Nu este doar rezultatul deceniilor de experiență în măsurarea tehnologiei. Cu o operare inteligentă, o construcție robustă și trimiterea prin e-mail a rapoartelor, testo 300 va deveni rapid un analizor de gaze de ardere indispensabil pentru toate sarcinile dumneavoastră de măsurare care implică sistemele de încălzire.

Meniurile intuitive ale testo 300

Meniurile clare, structurate pentru toate aplicațiile ce implică sisteme de încălzire sunt predefinite în instrument. Acest lucru facilitează următoarele tipuri de măsurări: analiza gazelor de ardere, detectarea scurgerilor, măsurarea monoxidului de carbon ambiental, indicele de funingine, presiunea diferențială, temperatura diferențială sau teste de etanșeitate.

Valorile gazelor de ardere in format grafic

Toate concentrațiile gazelor de ardere sunt afișate pe ecranul instrumentului într-un format grafic. Astfel puteți identifica, de exemplu, modul în care pierderile de gaze de ardere sunt strâns legate de concentrația de CO.

testo 300

Vizualizarea inteligentă a valorilor gazelor de ardere

Afișajul analizorului poate fi configurat individual și poate fi mărit cu ușurință utilizând funcția de zoom, astfel puteți vedea toate valorile relevante dintr-o privire.

Clienți / locații de măsurare

O listă de locații ale clienților este integrată în instrument, iar toate detaliile privind sistemul de încălzire referitoare la producător, tipul și denumirea sistemului, numărul de serie, combustibilul etc., sunt salvate în instrument.   

testo300

Documentare profesională

Cu ajutorul informațiilor despre valorile măsurate, clienți și sistemele de încălzire, puteți crea protocoale de măsură. Adăugarea comentariilor este de asemenea posibilă, iar confirmarea protocoalelor prin semnătura clientului vă ajută să puteți expedia raportul imediat, prin e-mail. Sigla companiei dumneavoastră și toate rapoartele PDF cu toate informațiile importante sunt de asemenea, salvate în instrument, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână.

Meniurile inteligente, gama variată de sonde sau multitudinea parametrilor ce pot fi determinați cu testo 300 sunt doar o parte din avantajele acestui analizor de gaze de ardere de ultimă generație. Cu ajutorul acestui instrument, puteți să îmbunătățiți semnificativ și modernizați activitatea dumneavoastră zilnică.

Pentru consiliere profesională în alegerea configurației  analizorului de gaze de ardere testo 300 și sondelor potrivite pentru dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170.

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video