novapex

 

Măsurarea vitezei aerului și a calității aerului ambiental îmbunătățite la maxim

testo 400
vizualizari

Testo, specialistul în tehnologii de măsurare, revine cu o nouă inovație în tehnologia de măsurare a calității aerului ambiental. Noul testo 400 este instrumentul universal potrivit pentru toate aplicațiile de măsurare a vitezei aerului și calității aerului ambiental ce impresionează prin  tehnologia inteligentă, disponibilitatea rapidă și utilizarea convenabilă.

Prin testo 400, Testo și-a extins gama de tehnologii inteligente pentru măsurarea vitezei aerului și a confortului ambiental. Testo 400 nu este doar un instrument mai inteligent, mai rapid și mai bun, este de asemenea integrat în gama completă a instrumentelor Testo pentru evaluarea calității aerului ambiental. Gama de sonde disponibile pentru acest instrument se numără printre cele mai cuprinzătoare game disponibile pe piață. În plus, sondele inteligente Testo pot fi conectate la acest instrument de măsurare universal. Testo 400 oferă funcții inovative ce ușurează modul de lucru al utilizatorului și asigură măsurări precise, documentate, în conformitate cu standardele.

Rapid

Noul testo 400 permite ca toate sondele să fie înlocuite rapid și ușor în timpul măsurărilor. Acest lucru elimină necesitatea repornirii instrumentului și timpii de așteptare necesari pentru pornire și oprire.

testo 400

Asistent pentru măsuraretesto400

Testo 400 dispune de meniuri de măsurare bine structurate și fără ambiguități, care ghidează utilizatorul cu ușurință prin întreaga aplicație. Un sistem de semnalizare evaluează rezultatele măsurărilor în mod obiectiv și fără echivoc, obținându-se astfel rezultate fără erori ce sunt în conformitate cu standardele în toate aplicațiile de măsurare a debitului volumic și confortului ambiental.

Aplicabil universal

Datorită gamei cuprinzătoare de sonde, toți parametrii IAQ, de ventilație și confort ambiental pot fi măsurați cu precizie și fiabilitate. Portofoliul de sonde IAQ include sonde digitale Bluetooth, sonde digitale cu cablu, sonde Testo Smart precum și sonde de temperatură cu traductor NTC și TC (tip K). În gama de sonde au fost incluse cinci sonde digitale de temperatură cu traductor Pt100.

testo400

Întotdeauna pregătit

Dacă sondele trebuie etalonate, acest lucru este posibil independent de instrumentul de măsură. Testo 400 poate fi utilizat în continuare cu alte sonde, în timp ce sondele respective se pot trimite spre verificare.

testo400

Economisiți timp

În loc să vă întoarceți la birou după măsurare, documentația aferentă sarcinii de măsurare poate fi încheiată direct la fața locului împreună cu clientul. Rapoartele de măsurare ce includ valorile de măsurare și datele clientului pot fi trimise în mod convenabil prin e-mail sau memorate în instrument.

testo400

Pentru consiliere profesională în alegerea setului testo 400 potrivit pentru dumneavoastră, puteți să ne contactați la adresa de email info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Permalink

Nume
Georgescu Dan

Ma intereseaza cat costa un astfel de intrument care sa masoare următorii parametrii:
Umiditate, viteză curent i aer,temperatura
De asemenea ,pretul sa includă si examinarea
Mulțumesc

Permalink

Nume
admin

Puteți cere aceste detalii la info@testo.ro sau la numărul de telefon +40 264 202 170. Specialiștii Testo vă stau la dispoziție.

Dacă doriți să vă contactăm noi, dați-ne un număr de telefon pe office@instalnews.ro.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019