Platforma ATEN a câștigat premiul iF DESIGN 2023 pentru experiența intuitivă a utilizatorului

36 vizualizari
ATEN Control System
Distribuie pe

Interfața grafică intuitivă (GUI) și designul configurabil personalizabil ajută utilizatorii să configureze ușor sistemul fără a fi nevoie de scrierea de cod.

După ce a fost onorată cu premiul Red Dot, ATEN International, furnizorul principal de soluții de conectivitate și management KVM și AV/IT, este încântat să anunțe că ATEN Management Platform – Control Systems – aplicația de management a platformelor pentru sistemele de control s-a remarcat printre cele aproape 11.000 de înregistrări din 56 de țări și a primit un alt prestigios premiu internațional de design, premiul iF DESIGN 2023. A câștigat la categoria User Experience (UX) - Experiență de Utilizator a Produsului - datorită interfeței sale grafice intuitive (GUI) și designului configurabil personalizabil, care oferă utilizatorilor o experiență ușoară de configurare a sistemului într-un singur pas, fără a necesita codare complexă.

ATEN Control System permite configurarea și operarea controllerelor ATEN și a expansiunilor, într-un mod intuitiv. La rândul lor, controllerele ATEN permit gestiunea confortabilă și simplă pentru utilizatorul non-tehnic a mediului în care se află, indiferent de complexitatea lui. Astfel, pot fi gestionate birouri inteligente, case și clădiri inteligente --- până la orașe inteligente prin intermediul soluțiilor ATEN, iar beneficiarii și utilizatorii soluțiilor pot interacționa cu aceasta în mod natural, ajutați de grafica inteligentă și adaptată fiecărei implementări și categorii de utilizatori în parte.

De la decernarea primului premiu, în 1954, iF DESIGN reprezintă unul dintre cele mai prestigioase premii de design din lume și recunoaște realizări remarcabile în domeniul designului, fiind considerat un arbitru al calității pentru designul de excelență. Anul acesta premiul a primit peste 10.000 de înregistrări din 52 de țări, ceea ce îl face un premiu extrem de competitiv. Juriul premiului a evaluat înregistrările pe baza unor criterii precum: inovația, funcționalitatea și estetica. Premiul onorează realizările în design în toate disciplinele: produs, ambalaj, comunicare și design de servicii, arhitectură și arhitectură de interior, precum și concept profesional, experiență utilizator (UX) și interfață utilizator (UI).

"Compania ATEN este încântată să primească astfel de onoruri consecutiv de la premiul Red Dot Design și premiul iF DESIGN Award; aceste două premii sunt o dovadă a angajamentului ATEN față de inovație și excelență în design", a declarat Kevin Chen, președintele ATEN International, completând: "Datorită interfețelor intuitive și personalizabile UI, Aplicația de management a platformelor ATEN - Control System a câștigat simpatia juriului premiului iF DESIGN Award, compus din 133 de membri. Această realizare are o semnificație profundă pentru noi. ATEN este mereu angajată să ofere soluții de ultimă generație pentru a oferi clienților o experiență ingenioasă a utilizatorului, pentru a-și optimiza operațiunile și a-și îmbunătăți productivitatea. Cu un accent puternic pe adăugarea de valoare pentru clienți cu tehnologii inovatoare, vom continua să oferim design-uri intuitive.”

Aflați mai multe detalii despre ATEN Management System - Control System de la link.
În perioada 30 mai - 2 iunie vă invităm să vizitați standul ATEN la Computex 2023, la Taipei Nangang Exhibition Center Sala 1, Standul #K0608. La stand puteți experimenta punctul culminant al inovației în direct. Descoperiți soluții inovatoare în voce AI, centre de date, camere de control, producție inteligentă, săli de întâlnire, stații de lucru și streaming de jocuri. ATEN oferă tehnologie de ultimă oră care va revoluționa industria.

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video