Prima cameră din lume cu protecție împotriva exploziilor

15 vizualizari
AXIS P1468-XLE
Distribuie pe

Axis Communications anunță lansarea primei camere cu protecție împotriva exploziilor din lume, special destinată utilizării în locațiile periculoase. Aceasta este proiectată pentru Zonele 2, 22 și Clasa I/II/III Divizia 2, în conformitate cu standardele internaționale (ATEX, IECEx, NEC).

Camera cu protecție împotriva exploziilor AXIS P1468-XLE, de tip bullet, utilizează metoda de protecție „Ex e”, cunoscută ca fiind o abordare de „siguranță sporită” sau „necombustibilă”. Aceasta împiedică producerea de arcuri electrice și scântei, precum și atingerea unor temperaturi excesive în timpul funcționării normale a echipamentelor electrice. Drept urmare, echipamentele electrice care utilizează protecția „Ex e” nu pot aprinde gazele sau praful dintr-un mediu cu potențial combustibil.

AXIS P1468-XLE oferă o calitate excelentă a imaginii la o rezoluție 4K, în orice condiții de luminozitate, are la bază cel mai recent sistem pe cip (SoC) creat de Axis, ARTPEC-8, și include o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) care activează funcții avansate și aplicații puternice de analiză care rulează la marginea rețelei. Datorită tehnologiilor Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR, această cameră puternică oferă culori naturale și detalii criminalistice excelente în orice condiții de luminozitate. Dispune de un design compact și ușor, putând fi instalată cu ușurință, în plus, caracteristicile de securitate cibernetică integrate ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejează sistemul.

Caracteristicile principale includ:

  • Concepută pentru Zonele 2 și 22 și Divizia 2;
  • Aplicație de analiză bazată pe învățarea profundă;
  • Calitate video excelentă, cu o rezoluție 4K la 60 fps;
  • Imagini detaliate în toate condițiile de luminozitate;
  • Rezistență la impact și intemperii.

Această cameră multifuncțională oferă multe avantaje în cadrul aplicațiilor de protecția muncii și facilitează eficiența operațională. De exemplu, se pot dobândi o înțelegere mai profundă și un nivel mai înalt de conștientizare prin crearea unei rețele senzoriale avansate bazate pe date, care să fie integrată cu senzorii și sistemele existente. Acest dispozitiv rentabil poate fi utilizat pentru a monitoriza și a optimiza procesele în timp real, pentru maximizarea randamentului. În plus, pot fi extrase și transmise metadate, care pot fi apoi utilizate pentru monitorizarea tendințelor și mentenanță predictivă.

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video