novapex

 

ROBO – primul robot aspirator pentru sistemele centralizate de aspirare

Aspiratoarele robot ROBO
vizualizari

Aspiratoarele robot, ce se mișcă singure prin casele sau birourile noastre, nu mai sunt demult o noutate. Dar până acum nu a apărut nici un model care să conlucreze cu sistemele centralizate de aspirare. Sistemele centralizate de aspirare sunt prezente pe piață de peste 100 de ani, chiar dacă in mediul rezidențial nu sunt atât de răspândite, pe cât ar merita. Un exemplu vechi de astfel de sistem este cel montat in Castelul Peleș, încă de la construcție.

2 in 1 sau 2 pentru 1?

Acum, avantajele roboților aspiratori și a sistemelor centralizate de aspirare pot fi combinate, prin ROBO. Acest robot aspirator face aceleași lucruri, ca un robot obișnuit: adică aspiră autonom asigurând curățenia in casă sau birou, fără să interfereze cu viața de zi cu zi.

Doar că ROBO mai vine cu un avantaj: modelul KTR800A se poate conecta la orice sistem centralizat de aspirare, cu ajutorul unui kit dedicat. Această inovație și deosebire față de tot ce există la această oră pe piața mondială este ceea ce îl face pe ROBO unic.

După cuplarea automată la prizele sistemului centralizat de aspirare, ROBO se autocurăță. Atât filtrul cât și recipientul în care se adună praful sunt golite. Astfel curățenia din incăperi poate fi întreținută automatizat, silențios, necondiționat de prezența umană.

Mai mult, prin schimbarea rezervorului de praf, cu un rezervor de apă, ROBO poate șterge pardoseala.

Confort la un preț accesibil

ROBO dispune de un motor de 28 W și o autonomie de lucru de 100 de minute. În timpul funcționării nivelul de zgomot nu depășește 65 dB.

ROBO este disponibil în două modele: KTR800A, la un preț de 695 EUR (+TVA), care se poate conecta la sistemele centralizate de aspirare și ATR800, la un preț de 420 EUR (+TVA) ce nu se poate conecta la sistemele centralizate, fiind un aspirator autonom.

Mai mult, pe durata lunii februari importatorul oferă un discount de 20% față de prețul de listă, pentur orice comandă transmisă și confirmată.

www.aerteknika.ro

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019