Schneider Electric anunta noua camera Pelco Spectra HD 1080, sistemul tip dome de pozitionare de mare viteza

60 vizualizari
Spectra HD 1080
Distribuie pe

Schneider Electric ofera calitate video de neegalat cu noul si putenicul Spectra HD 1080

Schneider Electric a anuntat lansarea pe piata de securitate video a camerei video Spectra™ High-definition (HD) 1080, avand o imagine mai clara, cu o rezolutie mai puternica, fara a sacrifica performanta in conditii de iluminare scazuta. Gama Spectra a fost o piatra de temelie pentru aplicatiile de securitate timp de aproape 20 de ani, oferind incredere, tehnologie drive/control si calitate a imaginii de neegalat. 

Conceput pentru profesionistii in securitate, care solicita cea mai inalta calitate a imaginii, Pelco Spectra HD 1080, construit pe platforma tehnologiei Sarix™, este un sistem complet digital care ofera rezolutie de 2.0 megapixeli, compresie H.264 High Profile si analiza de imagine inteligenta incorporata. 

Principalele caracteristici ale noului sistem Spectra HD 1080 includ: 
• Cea mai buna calitate a imaginii: Spectra HD 1080 realizeaza cele mai clare imagini posibile datorita senzorului de imagine Exmor CMOS de 1/2.8-inch, lentilei cu zoom optic de 20x integrate, la o rezolutie de 2.0 megapixeli (1920x1080 la 30IPS).
• Bazat pe tehnologia Sarix: Construit pe platforma tehnologiei Sarix, dispune de un design 
dual-procesor pentru procesare stream-uri H.264 High Profile, fiind cu 10% mai eficient decat H.264 Base Profile, avand o compresie mai eficienta. Folosind un browser comun cu toate camerele bazate pe tehnologia Sarix, configurarea este mai usoara, iar utilizatorii pot beneficia de caracteristici avansate de management al PTZ ( Pan/Tilt/Zoom ). 
• Design de tip „pendant” solid avand cupola perfecta din punct de vedere optic: Designul de tip pendant solid Spectra HD 1080 elimina vibratiile subtile care pot aparea in functionare, asigurand o imagine mai buna. Cupola optica perfecta ofera o calitate a imaginii impecabila asupra intregului camp vizual al sistemului. 
 Analiza inteligenta a imaginii: Sistemul Spectra HD 1080 se livreaza cu o suita puternica de programe de analiza inteligenta avansate, incorporate in sistemul camerei, inclusiv reperarea obiectului (Object Tracking), care permite utilizatorilor sa defineasca dimensiunea obiectului de interes si sa il monitorizeze in intreaga rotatie de 360 grade a camerei. Alte instrumente de analiza inteligenta incluse sunt: Detectia de Obiecte Abandonate, Detectie de Miscare – Adaptabila, Sabotare Camera, Detectia de Miscare Directionata, Numarare Obiecte, Disparitie Obiecte si Vehicul Oprit. 

“Intelegem ca nu exista nimic mai important pentru clientii nostri decat calitatea imaginii si Spectra HD 1080 ofera cele mai clare imagini posibile”, a declarat Saulo Spaolanse, Presedintele Schneider Electric Romania. “Spectra HD 1080 este alegerea ideala pentru instalatiile care au nevoie de camere IP HD tip Dome PTZ de inalta performanta.” 

Cu portofoliul sau video Pelco, Schneider Electric este lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de sisteme de securitate video. Spectra HD 1080 se bazeaza pe o lunga istorie de excelenta in industria supravegherii video, ceea ce a facut Spectra unul dintre cele mai de incredere sisteme PTZ Dome de mare viteza. Este disponibil in modele pentru aplicatii de interior si pentru exterior si este ideal pentru orice mediu industrial. Pentru mai multe informatii despre sistemele PTZ Dome Spectra, vizitati: http://www.pelco.com/spectra
 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video