Schneider Electric colaboreaza cu HP pentru a oferi o platforma convergenta de management IT si DCIM

71 vizualizari
Schneider Electric, HP
Distribuie pe

Schneider Electric colaboreaza cu HP pentru dezvoltarea unei platforme complete si convergente de management IT si al centrelor de date. Aceasta platforma va oferi informatii consistente managerilor cladirilor si profesionistilor IT din orice organizatie, imbunatatind colaborarea dintre acestia si asigurand un nivel mai ridicat de eficienta. Solutia comuna va combina proprietatile Convergent Management Consulting Services (CMCS) ale HP cu solutia de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) StruxureWareTM for Data Centers a Schneider Electric. Astfel, Schneider Electric si HP le ofera clientilor o solutie unica pe piata, care permite conectarea infrastructurii fizice cu procesele de business pentru o analiza imbunatatita a impactului asupra afacerii.

„Colaborand cu HP pentru oferirea unei abordari holistice privind managementul proceselor de business si sarcinile IT, continuam sa reducem distanta dintre mediul IT si cladiri”, a declarat Soeren Jensen, Vice President Enterprise Management and Software in cadrul Schneider Electric. „Ajutandu-i pe furnizorii de servicii IT sa vizualizeze instant impactul oricaror modificari realizate in centrele de date, precum si costurile operationale asociate acestor modificari, facem inca un pas important in directia imbunatatirii eficientei energetice in centrele de date si in mediile IT”.

Capacitatea unica a StruxureWare for Data Center de a oferi vizibilitate, rapoarte si analize in profunzime asupra infrastructurii centrelor de date, precum si asupra cladirilor in care sunt amplasate acestea, ajuta tehnologia DCIM sa completeze software-ul Asset Manager al HP. Combinarea acestor doua tehnologii le asigura clientilor economii considerabile de energie si gestionarea mai eficienta a echipamentelor si serviciilor IT.

„DCIM ofera o vedere de ansamblu asupra centrelor de date pentru a asigura un nivel mai inalt de eficienta operationala si de planificare a capacitatilor. Totusi, in multe organizatii lipseste mixul de expertiza in managementul IT, al cladirilor si al serviciilor care sa le permita exploatarea la maximum a beneficiilor tehnologiei DCIM”, a declarat Rick Einhorn, Vice President Technology Services, Datacenter Consulting in cadrul HP. „Convergent Management Consulting Services ale HP ii ajuta pe clienti sa valorifice solutia DCIM de top a Schneider Electric, StruxureWare, oferind un grad inalt de expertiza in Managementul Serviciilor IT (ITSM), infrastructura IT si cladiri, precum si un cadru pentru a conecta obiectivele de business, sistemele si procesele centrelor de date”. 

Schneider Electric si HP vor integra StruxureWare for Data Centers cu HP Universal Configuration Management Database (UCMDB), ceea ce va permite comunicarea si compatibilitatea dintre platformele de solutii pentru DCIM si Managementul Serviciilor IT (ITSM). De asemenea, HP va mapa functiile si proprietatile solutiei StruxureWare for Data Centers in Convergent Management Consulting Framework. Aceasta mapare le va permite consultantilor sa ofere recomandari informate privind implementarea solutiei in centrele de date ale clientilor si sa determine cea mai buna cale de a integra sistemele generale ITSM si DCIM in mediul IT.

Software-ul end-to-end DCIM al Schneider Electric permite monitorizarea, operarea, analiza si optimizarea proceselor de alimentare cu energie electrica, racire, securitate si consum al energie in centrele de date. Solutia StruxureWare for Data Centers este disponibila imediat – mai multe informatii pot fi gasite la acest link.

www.schneider-electric.com/ro


Schneider offers comprehensive data center jointly with HP
Schneider Electric, a global specialist in energy management, has announced its collaboration with HP to deliver a comprehensive, converged data center and IT management platform.
Schneider Electric and HP are uniquely positioned to offer customers the ability to link physical infrastructure assets to business processes for improved holistic business impact analysis.
The joint solution will combine HP Converged Management Consulting Services (CMCS) with Schneider Electric`s Data Centre Infrastructure Management (DCIM) solution-StruxureWare for Data Centers.
StruxureWare for Data Centre`s ability to provide in-depth visibility, reporting and analysis of data center infrastructure, as well as the facility and the building in which the data center resides makes the DCIM technology an ideal complement to HP`s asset manager software. Combining these two technologies will provide customers with significant energy savings and facilitate the efficient management of their IT services and assets.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video