novapex

 

Schneider Electric devine membră a Coaliției pentru Securitate Cibernetică

Schneider Electric
vizualizari
  • Aderarea atestă susținerea economiei digitale și consolidarea politicilor și a legilor securității cibernetice, în beneficiul clienților si al partenerilor 
  • Promovează încrederea in digitalizare într-o lume conectată, prin prioritizarea practicilor de securitate cibernetică 
  • Îmbunătățește modul în care clienții securizează și protejează infrastructura digitală, respectând cerințele internaționale 

Consecventă obiectivului de a securiza și proteja încrederea în economia digitală, compania Schneider Electric este membră a Coaliției pentru Securitate Cibernetică, ce își are sediul la Washington. Schneider Electric continuă să aibă o colaborare strânsă cu guvernele, clienții, și partenerii pentru a răspunde riscurilor și provocărilor din domeniul securității cibernetice. Prin participarea la Coaliție, Schneider își afirmă angajamentul de a fi deschisă și transparentă, astfel încât să poată detecta, preveni și răspunde mai bine amenințărilor cibernetice.

Coaliția pentru Securitate Cibernetică reunește companii de top, care sprijină factorii de decizie guvernamentali în dezvoltarea de soluții, care:

  • Promovează un ecosistem de securitate cibernetică robust;
  • Sprijină dezvoltarea și adoptarea inovațiilor de securitate cibernetică
  • Încurajează organizațiile să ia măsuri de îmbunătățire a securității cibernetice.

„Schneider Electric ia în serios provocările de securitate cibernetică și faptul că ne-am angajat să jucăm un rol important în dezvoltarea de soluții”, declară Hervé Coureil, Chief Digital Officer, Schneider Electric.
„Statutul de membru ne asigură posibilitatea de a iniția conversații deschise, transparente și o colaborare care promovează adoptarea politicilor și a legilor de securitate cibernetică în beneficiul clienților, al partenerilor și al tuturor părților interesate din compania noastră, inclusiv al comunităților și al mediilor unde activăm.”

Ca membru al coaliției, Schneider Electric contribuie la îmbunătățirea modului în care agențiile guvernamentale și organismele de reglementare și de standardizare, cercetătorii în securitate, furnizorii, partenerii și clienții colaborează în ceea ce privește abordarea riscurilor de securitate cibernetică.

„Schneider Electric împărtășește prioritățile Coaliției, în cadrul căreia putem colabora cu lideri din industrie care au tehnologia, expertiza și abilitățile necesare pentru securizarea și protejarea economiei digitale", a declarat Christophe Blassiau, Chief Information Security Officer, Schneider Electric. „Lucrând cu ecosistemul nostru global de parteneri, vom continua să promovăm atât securitatea la nivel de companie, cât și securitatea cibernetică la convergența tehnologiei informației (IT) cu tehnologiile operaționale (OT). În afară de faptul că am adoptat o strategie de securitate cibernetică din stadiul proiectării, care se aliniază cadrului de securitate cibernetică NIST, platforma noastră IoT EcoStruxure™, le oferă clienților soluții și servicii de securitate end-to-end pentru a proteja un vast ecosistem digital."

Pentru mai multe informații despre strategia de securitate cibernetică a Schneider Electric, puteți descărca lucrarea Cybersecurity at Schneider Electric

Despre Schneider Electric
La Schneider, credem că accesul la electricitate, prin intermediul unor soluții inteligente, și la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine - Life is On!   
Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii pe zona energetică, de automatizări în timp real, de software și servicii integrate pentru locuințe, în clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.
Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile noastre de incluziune și împuternicire.

www.se.com/ro 

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019