SENSOR+TEST 2013: Cel mai mare targ european dedicat tehnologiei de masurare

40 vizualizari
targ international dedicat senzorilor si tehnologiilor de masurare si testare
Distribuie pe


Cel mai mare targ european dedicat tehnologiei de masurare va avea loc la mijlocul lui mai, in Nürnberg

Cea de-a 20-a editie a targului international dedicat senzorilor si tehnologiilor de masurare si testare, SENSOR+TEST, va avea loc intre 14-16 mai 2013 la Centrul Expozitional din Nürnberg. SENSOR+TEST este un eveniment ce nu trebuie ratat de inginerii din toate domeniile industriei, ingineri tehnici sau studenti de profil. Fara senzori sau tehnologia de masurare din zilele noastre, aparatele, masinile, sistemele si procesele industriale nu ar fi beneficiat de tehnologie moderna, avand in vedere inovatiile viitoare. Mai mult, fara ultimele tehnologii de testare, standardele tot mai inalte de calitate nu ar fi putut fi indeplinite in limitele impuse de factori externi. Nu exista nici o alta platforma comparabiala in Europa, unde utilizatorii inovatori sa intalneasca furnizori atat de multi si atat de importanti din domeniul senzorilor, masurarii si tehnologiei de testare de pe tot globul.
AMA Association for Sensor Technology si AMA Service asteapta un numar de 550 expozanti si aprox. 8.000 vizitatori.

Tema centrala 2013: Energia regenerabila
Generarea unei cantitati tot mai mari de energie din surse regenerabile vine cu o serie de cerinte privind senzorii necesari sau tehnologiile de masurare si testare. Luati de ex. fermele eoliene din largul marii, parcurile solare din desert sau instalatiile de producere a biogazului: din ce in ce mai multe astfel de centre sunt distribuite pe o arie din ce in ce mai mare. In viitor, importanta masurarii inteligente si a tehnicilor de monitorizare intr-un concept de ansamblu descentralizat pentru generare de energie va creste considerabil. Avand aceasta perspectiva in minte, Comitetul expozant si Consiliul executiv al AMA Association for Sensor Technology au pus accentul pe energia regenerabila la editia SENSOR+TEST 2013.

Astfel, expozantii nu doar vor prezenta o gama larga a ultimelor dezvoltari in domeniu, programul conferentiar din prima zi a targului (Marti, 14 mai 2013) fiind dedicat subiectului energie regenerabila. Vizitatorii la SENSOR+TEST pot obtine informatii asupra ultimelor tehnologii in domeniul gestionarii energiei si idei pentru viitor, in cadrul Forumului special „Energia regenerabila” in cadrul caruia intreprinderile si institutele vor prezenta aplicatii, produse, tehnologii si servicii inovatoare. 

Tematica de anul acesta al SENSOR+TEST cuprinde produse, servicii si tendinte din domeniile: parametri geometrici/mecanici/dinamici/termici/climatici, senzori optici/sisteme de masura sonice, senzori chimici, tehnologie de masurare, software, tehnologie de testare, alte produse/servicii. 
Pe langa Forumul special pe tema energiei din surse regenerabile, la SENSOR+TEST 2013 se va dezbate si subiectul dedicat “Senzorilor si Sistemelor de Procesare a Imaginilor”.

Pentru toate partile implicate in domeniul senzorilor si tehnologiilor de masurare si testare, exista un loc comun de intalnire, in perioada 14-16 mai 2013, in Nürnberg: targul dedicat tehnologiei masurarii, SENSOR+TEST. Acest targ, care cuprinde 550 furnizori, 2 forumuri pentru prezentari din partea companiilor, o zona dedicata demonstratiilor live si conferintelor, ofera informatii eficiente si tehnice cuprinzatoare.

Gasiti mai multe detalii despre acest targ, produse, aplicatii, program, la www.sensor-test.com, m.sensor-test.com, sau retelele sociale www.facebook.com/sensorplustest, twitter@sensorplustest.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 8.800 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 108.776 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.666 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video