novapex

 

Servicii de foraj profesionale de la Eco Drill

Servicii de foraj profesionale de la Eco Drill
vizualizari

Indiferent de zona în care trăiește fiecare, apa reprezintă o resursă de bază, indispensabilă în orice gospodărie. Dacă cei ce trăiesc în orașe sunt mai norocoși și se pot bucura de această resursă foarte ușor, pentru cei din afara orașelor lucrurile stau puțin diferit.

Atunci când vine vorba de zonele aflate în afara orașelor, este necesară dezvoltarea unei surse sigure de apă și menținerea ei în stare de funcționare constantă.

Se recomandă ca tot acest proces să fie lăsat pe mâna specialiștilor în domeniu, care au experiență și oferă servicii de foraj profesionale.

Eco Drill - aliatul de încredere în executarea forajelor

O astfel de firmă ce oferă servicii foraje este și Eco Drill, care are o experiență în domeniu încă din 2006. Aceasta execută foraje profesionale în orice tip de sol, având orice duritate, oriunde pe teritoriul țării. Aceste foraje profesionale sunt destinate pentru puțuri de apă de adâncime medie și mare, pompe de căldură, micropiloni, prospecțiuni, consolidări, prelevare de sol sau monitorizarea apei.

Având o mare experiență în domeniu, cu peste 1000 de foraje la activ, Eco Drill răspunde afirmativ chiar și celor mai îndrăznețe provocări. Fiecare lucrare realizată de către echipa Eco Drill beneficiază de o garanție de 2 ani. Experiența căpătată în timp nu își răsfrânge avantajele doar asupra calității serviciilor, ci și asupra timpului de execuție a lucrărilor, care este redus la minim.

Utilizând materii și materiale de calitate superioară, fiabile în timp și având la dispoziție utilaje, tehnologii și echipamente dintre cele mai performante, echipa de profesioniști de la Eco Drill garantează pentru lucrările executate la standarde înalte.

Tipuri de foraje

Revenind la procesul de foraje puțuri, trebuie precizat faptul că aceasta este singură modalitate de exploatare a apei, atunci când ea se află la o adâncime mai mare de 20 de metri. În funcție de debitul de apă necesar, puțurile de apă pot fi de mică sau de mare adâncime.

Fiecare din aceste două tipuri de puț are avantaje și dezavantaje. Spre exemplu, în cazul puturilor de mică adâncime, apa se obține foarte ușor. În schimb, există un mare risc de contaminare cu impuritățile ce pot ajunge ușor în apă. Deși necesită puțin mai multă muncă, sunt recomandate puțurile de mare adâncime pentru că în cazul acestora riscul de contaminare nu există, neavând impurități organice.

Eco Drill a încercat de-a lungul timpului să se specializeze pe două modalități de obținere a apei prin foraj: forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund. Acestea reprezintă cele mai dificile și mai complexe modalități cunoscute.

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid este folosit în cazul solurilor moi și medii precum argilă, nisip, pietriș. Aceste tipuri de sol sunt întâlnite îndeosebi în București, Vrancea, Galați, Brăila, Satu-Mare etc.

În ceea ce privește forajul uscat cu ciocan de fund, trebuie precizat faptuil că acesta se realizează în cazul solurilor dure și semi-dure, așa cum sunt marmura, roca, granitul, calcarul, întâlnite în special în zonele de deal și de munte din Tulcea, Maramureș, Constanța, Neamț, Brașov și altele.

Așadar, indiferent de tipul de sol unde se dorește a se executa forajul, echipa de profesioniști de la Eco Drill are experiența și cunoștințele necesare pentru a asigura o lucrare de calitate și de durată.  

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019