Speakeri mondiali de top, prezenţi la cele cinci summituri de business organizate în cadrul Bucharest Tech Week

123 vizualizari
Tech Expo
Distribuie pe

Evenimentele vor fi găzduite de NORD Events Center by Globalworth

Între 22 şi 26 mai, Bucharest Tech Week organizează cinci summituri de business nişate, pe arii precum Inovaţie, HR, Retail, Java şi Software Architecture, găzduite de NORD Events Center by Globalworth. Summiturile vor fi formate din masterclass-uri şi sesiuni tematice interactive, ce oferă participanţilor oportunitatea de a beneficia de cunoştinţe şi exemple de bune practici de la speakeri internaţionali, cunoscuţi experţi şi inovatori în diverse arii de activitate. Totodată, numeroase companii de top vor prezenta soluţii şi exemple inovatoare din industria lor, în zona expo adiacentă fiecărui Summit.

"În primele cinci zile, dedicate summiturilor de business, vom acoperi o multitudine de subiecte din zona tech şi oferim participanţilor cunoştinţe şi exemple practice, alături de poveştile unor experţi internaţionali, specialişti în domenii de business diverse. Aşadar, îi aşteptăm pe toţi cei pasionaţi de o aprofundare a tehnologiilor viitorului cu infuzie de know-how şi exemple dintre cele mai inovatoare soluţii din piaţă", a declarat Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM Expo.

În cadrul celor 5 Business Summits vor fi prezenţi speakeri selectaţi, experţi în domeniul lor de activitate, care îşi vor împărtăşi cunoştinţele şi experienţa cu participanţii.

Unul dintre aceştia este Dr. Frank Mobius, Head of Technology Management and Forecast BMW Group, responsabil de scouting-ul tehnologic şi previziuni în cadrul diviziei de cercetare a grupului BMW. El şi echipa sa identifică, analizează şi evaluează noi tendinţe tehnologice din diferite industrii şi asigură implementarea cu succes a acestora în cadrul companiei. În cadrul evenimentului, acesta va vorbi despre cum să identifici tendinţele tehnologice şi cum pot fi integrate acestea în industria auto. Acesta va abora în discursul său şi un proiect de pionierat într-un domeniu care deschide noi posibilităţi în proiectarea şi personalizarea automobilelor - prin proiectul BMW iX Flow, maşina îşi poate schimba aspectul în mod digital, doar prin simpla apăsare a unui buton.

Un alt speaker internaţional de top va fi Kelsa Albert, Global People Development Manager în cadrul Farfetch Group şi lector asociat la Universitatea London South Bank, ce are o experienţă de 10 ani în programe de dezvoltare a carierei, diversitate, echitate şi incluziune. Aceasta va oferi participanţilor insight-uri despre cum pot companiile să creeze o cultură în care angajaţii să poată prelua controlul dezvoltării lor profesionale, să aibă o mentalitate de creştere şi să reuşească în carieră.

În prezent Digital Experience Lead la Mondelez International, Hamish Stacy are o experienţă de peste 15 ani în gestionarea unor branduri de consum larg din Australia, Noua Zeelandă, Europa şi SUA. El va dezvălui cum branduri precum Cadbury, Oreo şi Philadelphia îşi regândesc ecosistemele pentru a crea valoare pentru consumatori şi comercianţi prin intermediul iniţiativelor obţinute pe baza datelor consumatorilor.

Abdelfettah Sghiouar este Senior Cloud Developer Advocate în cadrul Google Cloud, iar anterior el a lucrat în centrele de date şi infrastructuri din Maroc şi Belgia. În cadrul summitului, acesta va discuta despre cele mai bune practici şi abordări în arhitectura software şi va oferi sfaturi despre implementarea soluţiilor cloud. Jean-Philippe Bempel, Java Champion si Senior Software Engineer la Datadog, are peste opt ani de experienţă în sisteme de tranzacţionare cu latenţă scăzută. Jean-Philippe va explica, în cadrul evenimentului, cum poate fi utilizat GC ("Garbage Collection", o funcţie de recuperare a memoriei încorporată în limbaje de programare precum C# şi Java) pentru a îmbunătăţi performanţa aplicaţiilor şi utilizarea resurselor.

Companii de top din România vin cu soluţii inovatoare la summiturile de business din cadrul Bucharest Tech Week

Partenerii prezenţi la summiturile din cadrul Business Tech Week sunt companii de top, cu soluţii inovatoare dezvoltate în industria lor.

Spre exemplu, Sodexo Benefits and Rewards Services Romania îşi va prezenta în cadrul Innovation Summit platforma dezvoltată de compania britanică de tehnologie The Happiness Index, ce măsoară în timp real, cu ajutorul neuroştiinţei, nivelul de fericire şi implicare a angajaţilor unei companii şi oferă managementului posibilitatea să-şi dezvolte afacerile pe baza unei culturi organizaţionale sănătoase. Matt Phelan, co-fondatorul The Happiness Index, în timpul intervenţiei sale la Innovation Summit din partea Sodexo BRS, va dezvălui perspectivele obţinute din analiza a milioane de date despre fericirea angajaţilor: de ce este determinată aceasta, cum ajută la construirea unei culturi înfloritoare la locul de muncă şi ce legătură are cu inteligenţa artificială şi machine learning.

Relex, prezentă la Future Retail Summit, oferă soluţii avansate bazate pe cloud pentru optimizarea lanţului de aprovizionare şi a vânzărilor cu amănuntul în România, permiţând comercianţilor să-şi simplifice operaţiunile, să minimizeze risipa şi să îmbunătăţească satisfacţia clienţilor, maximizând în acelaşi timp profitabilitatea. Tot în cadrul Future Retail Summit va fi prezentă şi Urbaniqe, ce vine cu soluţii inovatoare de gestionare a flotei de vehicule corporative pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

N-able, prezentă la Java Summit, se remarcă prin soluţiile sale de monitorizare şi administrare a reţelelor, care sunt printre cele mai eficiente şi uşor de utilizat de pe piaţă, dar şi prin soluţiile sale avansate de securitate cibernetică şi recuperare după dezastre, oferă soluţii IT şi servicii pentru afaceri.

Up Romania este o altă companie de top din România, care va prezenta în cadrul HR Masters Summit platforma Up MultiBeneficii, ce oferă beneficii extrasalariale flexibile şi ajută la gestionarea acestora. Utilizarea acestei platforme înseamnă o administrare mult mai uşoară a alocării fondurilor, a rapoartelor financiare şi a facturilor, companiile având posibilitatea de a-şi repartiza singure şi într-un mod cât mai facil sumele alocate pentru beneficiile extrasalariale.

M247, ce va fi prezentă atât la Innovation Summit, cât şi la Future Retail Summit, este unul dintre principalii furnizori de soluţii de afaceri pentru accelerare digitală, cu cele mai extinse reţele, conectate la cele mai importante puncte de schimb de internet din lume. Aceştia operează în două centre de date moderne de ultimă generaţie în Bucureşti şi oferă clienţilor servicii de colocare / găzduire, servere dedicate, anti-DDoS, backup ca serviciu, recuperare după dezastre, continuitatea afacerii şi servicii gestionate de firewall virtual.

Un alt partener la Innovation Summit este Fego, ce vine în cadrul evenimentului cu platforma "Irisphera", un start-up B2B de înaltă tehnologie care ajută companiile de modă să-şi îmbunătăţească platformele de e-commerce prin oferirea unei experienţe personalizate şi unice de cumpărături online. Invest HK, va prezenta, tot la Innovation Summit, avantajele Hong Kong-ului ca locaţie de business, respectiv posibilitatea companiilor străine de a primi asistenţă în stabilirea şi dezvoltarea prezenţei lor în oraş.

În cadrul HR Masters Summit participanţii vor putea cunoaşte compania Joberty, o platformă regională unde angajaţii pot lăsa impresii despre cum este să lucrezi într-o companie IT şi unde pot găsi candidaţii locul de muncă potrivit, precum şi platforma nPloy, o platformă de recrutare bazată pe un algoritm AI care asigură potrivirea talentelor cu companiile în funcţie de aşteptările lor reciproce

Participarea la Business Summits - 22 şi 26 mai - se face pe baza unui bilet ce poate fi achiziţionat direct de pe https://www.techweek.ro/business-summits . Până pe 9 mai, acesta are un preţ special de 269 EUR.

Bucharest Tech Week dedică weekendul 26-28 mai celui mai mare eveniment tehnologic B2C din România, expoziţia Tech Expo, care va avea loc la Romexpo, Pavilionul B1, unde cei pasionaţi de tehnologie pot vedea şi interacţiona cu produse, servicii IT&C, prezentate de importanţi jucători din domeniu, locali şi internaţionali. Participarea la Tech Expo este GRATUITÄ pentru toate persoanele cu vârsta peste 18 ani, cu înscriere în prealabil pe https://www.techexpo.ro/.

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Expo.

###

Bucharest Tech Week 2023 este inspirat de Bosch.

Partenerii evenimentului sunt:
Innovation Summit Partener: Orange Business Services
HR Masters Summit Partner: Undelucram.ro
Future Retail Summit Partner: Mastercard
Software Architecture Summit Partner: Luxoft
Innovation Networking Partner: Sodexo Benefits and Rewards Services Romania
HR Networking Partner: Up Romania
Software Architecture Networking Partner: Vodafone Intelligent Solutions (_VOIS)

Sponsori: Google, HONOR, Legrand, LucaNet, M247, N-able, Codezilla, LSEG (London Stock Exchange Group) Romania, Relex-re:innovation, E.ON.

Experience Partner: IQOS

Internet Partner: VIVA Telecom

Pentru informaţii suplimentare, urmăriţi platformele oficiale:
www.techweek.ro
https://www.instagram.com/techweekro/
https://www.linkedin.com/company/techweekro
https://www.facebook.com/TechWeekRO

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video