Evacuarea sistemelor frigorifice fără supraveghere. Economisiți timp prețios în munca zilnică.

47 vizualizari
1
Distribuie pe

Testo se bazează pe automatizare. Cu noua pompă de vacuum testo 565i. 

Testo lansează un nou produs inovator, pompa de vacuum testo 565i, care permite evacuarea complet automată a sistemelor frigorifice și a pompelor de căldură. Acest sistem automatizat este proiectat pentru a economisi și mai mult timp și pentru a le oferi frigotehniștilor și tehnicienilor o mai mare flexibilitate în munca lor zilnică.

Evacuările reprezintă o parte importantă în procesul de punere în funcțiune și mentenanță a sistemelor frigorifice și a pompelor de căldură. Acestea asigură performanța eficientă și longevitatea unui sistem prin eliminarea gazelor străine nedorite și a umidității. Acest proces însă poate dura câteva ore, în special în cazul sistemelor mai mari. După evacuare, se efectuează un test de menținere a vacuumului, pentru a evalua etanșeitatea sistemului. Întregul proces implică un consum mare de timp. 

De aceea, cu noua sa pompă de vacuum, Testo se concentrează pe automatizare. Atunci când se ating valorile țintă de vacuum, testo 565i oprește automat evacuarea și apoi începe testul de etanșeitate. După o configurare unică, procesul de evacuare rulează în întregime automat, permițând tehnicianului să înceapă imediat umplerea sistemului în următoarea etapă și să vizualizeze toate datele colectate despre etanșeitatea sistemului. Testo își propune să economisească timpul clienților săi și să maximizeze eficiența cu această inovație.

Conectivitate wireless și control de la distanță prin intermediul smartphone-ului

1

Eficiența și flexibilitatea devin esențiale în perioadele în care competențele sunt deficitare. Testo se bazează și pe aceste aspecte. Fluxurile de lucru sunt optimizate prin conectivitatea completă între dispozitive. Asta înseamnă că și evacuările pot fi monitorizate de la distanță. 

Pentru majoritatea oamenilor, telefonul nu este doar un dispozitiv util, ci și un instrument utilizat pentru a controla tot mai multe echipamente tehnice. Aplicația testo Smart permite controlul întregului proces de evacuare prin intermediul telefonului și salvarea sau trimiterea tuturor datelor colectate sub formă de raport de măsurare. Acest lucru asigură o flexibilitate maximă și ușurință în utilizare pentru clienți. 

Tot mai important: compatibilitatea cu agenții frigorifici inflamabili. 

Cererea tot mai mare pentru soluții climatice neutre înseamnă că agenții frigorifici inflamabili devin din ce în ce mai importanți și sunt utilizați tot mai des. Pentru a fi pregătit pentru sistemele moderne frigorifice și pompele de căldură, Testo garantează că noua pompă de vacuum poate fi folosită în siguranță chiar și cu agenții frigorifici inflamabili din clasa A3 și A2L. 

Fiabilitate și comoditate

De asemenea, Testo acordă o importanță deosebită siguranței, cu supapa antiretur integrată, care previne pierderea vacuumului chiar și în cazul întreruperii de curent, garantând astfel un nivel ridicat de fiabilitate.

Pentru a asigura buna funcționare a pompelor de vacuum, uleiul trebuie completat în mod regulat și nivelul de ulei verificat. Pentru a economisi timp și în privința acestui aspect, un indicator de nivel permite evaluarea rapidă a nivelului de ulei și adăugarea sau scoaterea uleiului cu ușurință.

1      2

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video