Ariston Thermo Romania deschide un showroom la Cluj-Napoca

962 vizualizari
showroom Ariston Cluj Napoca
Distribuie pe

Ariston Thermo România deschide un showroom la Cluj-Napoca, cel mai modern din zona de nord-vest a țării

Ariston Thermo România, liderul pieței locale de centrale termice și boilere electrice, deschide joi, 26 septembrie, un showroom la Cluj-Napoca, de unde clienții din zona de nord-vest a țării pot achiziționa cele mai noi sisteme de încălzire și de producere a apei calde menajere pentru locuințe și construcții comerciale de la Ariston, Chaffoteaux și Elco.

„Suntem bucuroși că începând de astăzi suntem mai aproape de clienții noștri din zona de nord-vest a țării. Cluj-Napoca cunoaște una dintre cele mai dinamice evoluții la nivel de proiecte rezidențiale și comerciale, astfel că cererea pentru echipamente de încălzit moderne și eficiente crește susținut. Mai bine de un sfert din vânzările Ariston provin din Transilvania și suntem încrezători în perspectiva acestei regiuni”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Zona de nord-vest dispune în prezent de peste 1,17 milioane de locuințe, majoritatea având montată o centrală termică. În ultimii trei au fost finalizate aproximativ 30.000 de locuințe noi în zona de nord-vest a țării, aproape 64% dintre acestea fiind localizate în județul Cluj, potrivit datelor Institutului Național de Statistică. Cel mai bun an pentru zona de nord-vest a fost anul 2018, când numărul locuințelor finalizate a depășit pragul de 11.000 de unități.

Situat pe strada Fabricii numărul 1-3, noul showroom dispune de o suprafață de aproape 100 mp, spațiul fiind proiectat cu un design ultra-modern, menit să pună în valoare tehnologiile inovatoare ale sistemelor de încălzit și producere a apei calde menajere. Clienții pot achiziționa, printre altele, centrale termice pentru locuințe și spații industriale, boilere, pompe de caldură sau accesorii. Tot aici, vor avea loc cursuri de service și prezentări tehnice pentru specialiști despre noile game de produse.

Showroom Ariston Cluj Napoca

Showroomul este realizat în colaborare cu Dumas Instal, partener autorizat Ariston de distribuție și service din anul 2011. Acesta este al treilea showroom cu centru de pregătire deschis de Ariston, alături de cele din București și Mediaș.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaționali în producția și furnizarea unei game complete de echipamente și servicii destinate încălzirii și producerii de apă caldă menajeră.
Angajamentul Ariston Thermo privind eficiența energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluții bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare și pompele de căldură, precum și prin îmbunătățirea eficienței produselor tradiționale (boilere sau centrale termice), dar și prin investițiile în noi proiecte.
Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale și de pardoseală, convenționale și în condensare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux și Elco, boilere electrice și indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiționat și panouri solare.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video