BDR Thermea Romania prezintă noua gamă de centrale cu condensare Baxi Duo-tec Compact E

2051 vizualizari
centrala termica BAXI Duo-tec E
Distribuie pe

Lansată în anul 2012, gama de centrale Duo-tec a fost concepută pentru a îndeplini noile directive europene ErP privind proiectarea ecologică și etichetarea, fiind soluția ideală atât pentru instalațiile noi, cât și pentru înlocuirea vechilor centrale în instalațiile existente.

În acest an, BAXI a reproiectat această gamă de centrale, noile modele purtând numele de  Duo-tec E. Litera E este prescurtarea de la Evolution, venind să sublinieze noile caracteristici superioare ale acestei game.

Pe lângă noul design modern și elegant, centralele din gama Duo-tec E beneficiază de un nou panou de control digital cu afișaj LCD retro-iluminat cu contrast ridicat, ușor de utilizat datorită butoanelor dedicate pentru setarea temperaturii apei calde și a temperaturii de încălzire.

panou de control digital cu afișaj LCD retro-iluminat

Noua platformă electronică ce echipează centralele din gama Duo-tec E permite acum termoreglarea ambientală avansată, prin intermediul unei game largi de termostate și cronotermostate modulante BAXI, inclusiv a cronotermostatului inovator BAXI MAGO, ce permite controlul centralei prin Internet, utilizând aplicații pentru smartphone sau tabletă (disponibilă pentru sistem Android sau iOS).

Baxi Duo-tecBaxi Duo-tecBaxi Duo-tec

Eficiență și economie datorită raportului de modulare ridicat (1:7)

  • Având un raport de modulare mare, numărul de porniri / opriri se reduce semnificativ, fapt ce permite menținerea unui regim de funcționare constant, cu randament ridicat și obținerea astfel a unei reduceri importante (8-10%) a consumurilor de combustibil și a emisiilor poluante.
  • Reglarea automată a puterii termice la necesarul real al locuintei, reduce supraîncălzirea/ răcirea camerelor.
  • Reducerea numărului de cicluri pornit/oprit reduce stresul termic al componentelor centralei, fapt ce crește durata de viață și fiabilitatea acesteia.
  • Raportul mare de modulare permite funcționarea ventilatorului la o turație mai redusă, garantând o funcționare mai silențioasă a centralei

Combustie mereu optimă, grație sistemului automat de control al combustiei GAC (Gas Adaptive Control), brevetat de BAXI

  • Sistemul Gas Adaptive Control adaptează în permanență amestecul de aer si combustibil, astfel încât garantează în permanență un randament maxim al combustiei și în consecință reducerea consumului de combustibilBaxi Duo-tec
  • Sistemul GAC detectează în mod automat atât tipul combustibilului (Metan sau GPL), cât și calitatea acestuia, adaptând în permanență funcționarea astfel încât să mențină randamentul la o valoare maximă
  • Sistemul GAC funcționează atât la punerea în funcțiune a centralei, cât și pe toată durata de viață a acesteia, fiind în măsură sa compenseze reducerea prestației componentelor din circuitul de combustie, datorită depunerilor.

Pompă de circulaţie cu eficiență ridicată și modulare totală

Pompele de circulație ce echipează centralele din gama Duotec au eficiență ridicată și beneficiază de modulare completă a turației, fapt ce permite:
- un consum deosebit de redus de energie electrică
- o funcționare mai silențioasă a centralei
- un randament mai bun al schimbătorului de căldură

În gama Duotec, modelul cel mai compact este Baxi Duo-tec Compact E, care a fost special proiectat astfel încât să se poată monta ușor, atât în spațiile existente (în cazul înlocuirilor), cât și în spațiile noi.

În acest scop, centrala a fost concepută astfel încât să aibă:

  • Dimensiuni extrem de compacte: 700x400x299 mm (HxLxA)
  • Greutate redusă: 30/34 kg (in funcție de putere)
  • Posibilitate de instalare încorporată în mobilier, fără necesitatea de a desface panourile laterale pentru demontarea componentelor interne.
  • Numeroase posibilități de evacuare a gazelor arse: prin tubulaturi coaxiale 60/100 mm, separate 80 mm, cât și tubulaturi pentru intubarea coșurilor de fum cu diametru de Ø50 mm (rigide sau flexibile), cu lungimi de până la 40mBaxi Duo-tec

Gama de modele pentru centralele BAXI Duo-tec Compact E cuprinde:

  • Variante Combi (încălzire și preparare ACM instantanee):  24 kW și 28  kW.                                                                  
  • Varianta numai pentru încălzire (cu valvă cu 3 căi inclusă în centrală): 1.24  (24 kW)

Centralele BAXI Duo-tec Compact E sunt distribuite în România prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București.

Despre BDR Thermea
BDR Thermea Group, al treilea grup european producător de soluții pentru încălzire și climatizare cu sediul în Apeldoorn (Olanda), este proprietarul mai multor mărci cunoscute din domeniul încălzirii, printre care BAXI, De Dietrich, Remeha, Brötje, Chappée și Baymak.
Grupul are o cifră de afaceri de circa 1,7 miliarde Euro, peste 6.500 de angajați în Europa și operează în 82 de țări la nivel global, ocupând poziții de top în numeroase piețe, printre care Italia, Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Germania, Ungaria, Grecia, Ucraina și Rusia.
BDR Thermea Group a deschis în Aprilie 2018 o filială în București, având ca obiectiv dezvoltarea și susținerea mărcilor sale în Romania, o piață importantă și strategică în domeniul încălzirii.
Importul produselor BAXI în Romania se realizează prin intermediul unei rețele de parteneri comerciali autorizați: AMIRIS Invest SRL – Brașov, GRUMTECH SRL - Piatra Neamț, RADOX SRL – București, SECPRAL Pro Instalații SRL – Cluj-Napoca, SIMODOR Grup SRL – Alba Iulia și SIMPLEX Trade Investment SRL – București.

Datele de contact ale filialei sunt:

BDR Thermea Romania SRL

BDR Thermea Group

Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Metroffice A2,
Parter, 13a, Sector 2, 020335 București

Telefon: 0374-424.800
Fax: 0374-090.500
Email: office@bdrthermea.ro
Internet: www.bdrthermea.ro, www.baxi.ro

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video