Gamă integrată de produse pentru protecție împotriva incendiilor în locuințe

54 vizualizari
protecție împotriva incendiilor în locuințe
Distribuie pe

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), unul dintre cei mai importanți furnizori globali de soluții de confort și securitate în locuințe, a anunțat că noua sa gamă de detectoare Honeywell Home R200 pentru CO, fum, căldură și detectoare combinate este disponibilă pe scară largă în Europa. Noua gamă este potrivită pentru majoritatea aplicațiilor rezidențiale, înlocuind portofoliul anterior Seria X.

Noul portofoliu de produse cuprinde cele mai avansate tehnologii din domeniu. În plus, proprietarii de locuințe beneficiază și de un design elegant și modern, care se integrează ușor în decorului fiecărei locuințe. Produsele sunt disponibile în șase țări din Europa de Est, inclusiv România, și au o durată de viață de 10 ani și o garanție de 10 ani.

Gelu Olteanu, Country Sales Leader Resideo România, subliniază importanța extinderii gamei în mai multe țări:  

„Produsele avansate de protecție împotriva incendiilor în locuințe sunt esențiale, mai ales în piețe precum România, unde încă avem peste 7.000 de incendii pe an înregistrate doar pe segmentul rezidențial. Un avantaj important al gamei constă în faptul că pot funcționa integrat, răspunzând celor mai importante nevoi ale clienților. În plus, produsele oferă utilizatorilor informații importante despre calitatea aerului din interiorul locuinței, pentru a asigura un mediu ideal pentru sănătatea și siguranța tuturor”.

Intoxicația cu monoxid de carbon este al doilea cel mai mare risc specific echipamentelor de încălzire pe bază de combustibili fosili, după cel de incendiu. Cu ocazia lansării noii game de produse, Resideo a realizat un sondaj la nivel regional despre nivelul de conștientizare al publicului cu privire la riscurile prezenței acestui gaz în aerul interior.

Rezultatele arată că românii sunt printre cei mai expuși din acest punct de vedere, în condițiile în care peste 90% dintre locuințe au aparate de încălzire cu ardere internă. Cu toate acestea, românii se dovedesc a fi bine informați cu privire la ce trebuie să facă în cazul unei intoxicații. Cei mai mulți români (61%) au instalat sau intenționează să instaleze detectoare de monoxid de carbon în locuințele lor.

detector Resideo

Monoxidul de carbon este un gaz generat de arderea incompletă a combustibililor fosili. Acest gaz este inodor și extrem de toxic. Cele mai frecvente efecte ale intoxicației cu monoxid de carbon sunt durerile de cap, amețelile, pierderea cunoștinței sau chiar decesul.

Studiul comandat de Resideo arată că majoritatea românilor (93%) știu ce trebuie să facă în caz de intoxicație cu monoxid de carbon. Cu toate acestea, aproximativ 40% dintre respondenți au declarat că nu știau că dispozitivele de încălzire îi pot expune riscului de intoxicare cu monoxid de carbon. 7% dintre români au declarat că au suferit în viața lor o intoxicație cu monoxid de carbon. În comparație, ponderea respondenților care au declarat că au suferit un incendiu în casă/apartament a fost de două ori mai mică (3%). 

Sondajul a vizat, de asemenea, locuitori din Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria. În aceste țări, ponderea echipamentelor de încălzire fără combustibil în domeniul rezidențial depășește 30%.

Noua gamă de produse ajută instalatorii profesioniști și consumatorii să protejeze ceea ce contează cel mai mult în locuințe, oferind:
    • Fiabilitate dovedită și testată, cu toate certificările europene, specifice țărilor în care se vinde produsul. 
    • Un plus de liniște: în prezent aceasta este singura gamă - care cuprinde detectoare de CO, fum, căldură, detectoare combinate și detector de Dioxid de carbon R200C2 – care vine cu o durată de viață de 10 ani și o garanție de 10 ani standard. 
    • O mai bună notificare a utilizatorului final prin intermediul detectoarelor interconectate, care pot declanșa simultan detectoarele de CO, fum și căldură. 
    • Nu este nevoie să cumpărați un modul radio separat pentru ca dispozitivele să fie interconectate wireless. Soluțiile Resideo au deja modulul radio încorporat.

În plus, proprietarii de locuințe se pot baza pe un design elegant și modern care se potrivește cu estetica decorului fiecărei locuințe.

Caracteristici cheie ale detectorului de CO: 

    • Durată de viață de 10 ani, garanție 10 ani  
    • Semnalizare final perioadă funcționare  
    • Design super-slim 
    • Semnalizare sonoră și cu text roșu pentru persoane cu deficiențe de auz  
    • Mod silențios/mut 
    • Semnalizare baterie descărcată  
    • Protecție în caz de intervenție neautorizată

Caracteristici cheie ale detectoarelor de fum, de căldură si combinate: 

    • Senzor termic (pentru detectorul de căldură) 
    • Durată de viață de 10 ani, garanție 10 ani  
    • Montaj pe tavan sau perete 
    • Interconectare wireless 
    • Interconectare cu maximum 12 dispozitive 
    • Autotestare automată 
 

 Pentru mai multe informații despre Resideo, vă rugăm vizitați www.resideo.com

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 300 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 160 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 6.440 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 670 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video