novapex

 

ModuSat - sistemul inovator de incalzire centralizata cu interfata de operare

Evinox ModuSat
vizualizari

Evinox Energy, companie britanica care activeaza de peste 12 ani pe piata solutiilor de incalzire, a lansat in octombrie 2015 pe piata din Romania sistemul inovator de incalzire centralizata cu interfata de operare – ModuSat®.

Sistemul de incalzire ModuSat®, produs in Romania, la Brasov, a fost conceput pentru a oferi proprietarilor de apartamente si locatarilor din ansamblurile rezidentiale posibilitatea de a obtine in mod independent si rapid apa calda menajera si agent termic pentru incalzire. Cu o gama variata de modele, ModuSat® este o solutie adecvata pentru apartamente de mici dimensiuni, ansambluri rezidentiale, apartamente de lux, centre de plasament pentru varstnici si camine studentesti.

Conceptul ModuSat® imbina beneficiile generarii energiei de incalzire in regim centralizat, cu nivelul ridicat de independenta oferit de prepararea si contorizarea individuala, in cadrul fiecarui apartament, a apei calde menajere si a energiei termice in cadrul fiecarui apartament, aliniindu-se astfel cu ultimele cerinte legale de la nivelul Uniunii Europene.

Design-ul sistemului ModuSat® permite utilizatorilor acelasi control ca si in cazul boilerelor sau centralelor individuale. In plus, include un contor, la nivel de apartament sau casa, in functie de situatie, destinat contorizarii energiei utilizate si apei consumate si ofera solutii atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

Sistemele integrate ModuSat® contin un rezervor incorporat pentru stocarea apei calde, sau o unitate combinata de incalzire si racire care poate furniza fie apa calda stocata sau poate incalzi instant apa, oferind controlul complet al temperaturii.

Functionalitati flexibile de contorizare si facturare
Sistemul este dotat cu un contor ultrasonic, certificat MID, Clasa 2, care inregistreaza cu cel mai inalt grad de precizie consumul fiecarui utilizator. Evinox ofera functionalitati de facturare cu doua optiuni de plata – PrePay si pe baza de credit.

Energie fara datorii prin sistem PrePay - PaySmart®
Evinox PaySmart® le permite locatarilor controlul asupra propriilor facturi la energie, acestia putand sa plateasca doar pentru energia pe care o utilizeaza si astfel sa elimine eventualele facturi neplatite sau datorii. Prin functionalitatea PaySmart®, panoul de control inregistreaza date despre valoarea creditului şi il ajusteaza conform energiei utilizate pana la terminarea acestuia.

Control la distanta prin functia SmartTalk®
Sistemul din fiecare apartament poate fi complet controlat de la distanta, permitand inclusiv diagnosticarea erorilor tehnice si testarea functionarii componentelor. Prin intermediul aceste functii, utilizatorii pot sa seteze de la distanta nivelul de confort al caldurii si apei calde şi sa verifice constant consumul prin folosirea unei interfete web sau mobile.

 

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii