novapex

 

Resideo lansează termostatul HONEYWELL HOME T3

termostat Honeywell Home T3
vizualizari

resideo

Termostatul pentru toate sistemele de încălzire

Proprietarii şi administratorii de clădiri au nevoie de sisteme care să garanteze o eficiență termică ridicată în ansamblurile lor, iar controlul temperaturii este unul dintre cele mai importante aspecte în atingerea acestui obiectiv.

Resideo Technologies, Inc. (NYSE: REZI), producător al soluţiilor Honeywell HomeTM pentru controlul temperaturii, şi-a îmbogăţit portofoliul prin includerea termostatului Honeywell Home T3 conceput pentru a fi utilizat în cadrul locuinţelor, pentru centrale termice şi sisteme de încălzire.

Honeywell Home T3

Seria Honeywell Home T3 de termostate programabile oferă un control automat şi sofisticat al sistemelor de încălzire a locuinţei, având o serie de caracteristici cum ar fi:

 • Funcţii optime de stop, start şi programe care “învaţă” cum să încălzească camera, reglând perioadele de pornire şi răcire pentru a conferi un plus de confort.
 • Protocoalele de “fuzzy logic” care reacţionează la modificările de temperatură, asigurând controlul automat al centralei.
 • O interfaţă clară şi uşoară care oferă ajustări ale temperaturii şi perioadelor de timp.

Modelul T3 a fost dezvoltat pentru a oferi un sistem intuitiv de încălzire a locuinţei şi de reglare termică, în special pentru situaţiile în care este nevoie de un număr mare de termostate, ca în cazul noilor proiecte imobiliare.

Gama de produse cuprinde două modele: o versiune cablată, ideală pentru înlocuirea termostatelor cu cablu existente şi o versiune wireless care minimizează timpul de instalare. Ambele beneficiază de setări de 7 zile şi 5/2 zile, având şi funcţii automate pentru trecerea la programul de iarnă sau vară. Există şi varianta OpenTherm pentru acele sisteme care deja au o sursă de încălzire OpenTherm.

Instalatorii beneficiază de un receiver îmbunătățit pentru versiune wirelss şi de o placă de perete simplă pentru versiunea cablată, cu un termostat uşor de configurat şi de folosit de către utilizatorul final, reducând astfel timpul de instalare.

Pentru situaţiile în care proprietarul trebuie să limiteze accesul la sistemul de încălzire, T3 oferă posibilitatea blocării interfaţei de utilizare şi stabilirea unor paramentri care împiedică supraîncălzirea accidentală a locuinţei.

Gelu Olteanu, Director de Vânzări al Resideo, producătorul de sisteme de control a temperaturii marca Honeywell Home, a declarat: “Suntem mândri că produsele noastre sunt instalate de profesionişti și știm că un element important pentru ei este alegerea termostatului potrivit. Model T3 a fost proiectat pentru a satisfice nevoile instalatorilor, specificatorilor, proprietarilor şi utilizatorilor finali.”

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi https://heatingcontrols.honeywellhome.com

Resideo este un furnizor global de soluții pentru confort și siguranță în special pe segmentul rezidențial și un distribuitor de echipamente de joasă tensiune și produse de securitate. Având la bază o moștenire de 130 de ani, Resideo este prezent astăzi prin produsele sau soluțiile livrate în peste 150 de milioane de case, instalând anual în locuințe din întreaga lume circa 15 milioane de sisteme. Compania deține un acord exclusiv de folosire a mărcii Honeywell Home pentru un interval de 40 de ani, continuând să deservească cei peste 100.000 de contractori prin intermediul ADI Global Distribution, care exportă către mai mult de 100 de țări din peste 200 de depozite amplasate în întreaga lume. Valoarea actuală a companiei este de 4,8 miliarde dolari. Resideo are global circa 14.500 de angajați. Pentru mai multe informații despre companie vizitați www.resideo.com.
Date
 • 4,8 miliarde de dolari vânzări totale pentru anul 2018
 • Resideo a început tranzacţionarea pe bursa din New York sub denumirea REZI în octombrie 2018 în urma desprinderii de Honeywell (NYSE: HON)
 • Resideo are cel mai bun portofoliu de produse şi soluţii comercializate sub marca recunoscută Honeywell Home
 • Produsele Resideo sunt distribuite prin intermediul ADI, distribuitorul global numărul 1 de produse de joasă tensiune şi Securitate
 • Compania Resideo angajează peste 13.000 de persoane la nivel global
 • Sediul companiei este în Austin, Texan, şi a fost înfiinţat în 2019

Adauga Comentarii

Plain text

 • No HTML tags allowed.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019