Robineți termostatați IVAR - Noul Catalog Internațional IVAR 2019

1640 vizualizari
robineti termostatati IVAR
Distribuie pe

IVAR

Descoperă varietatea de produse IVAR acum în Noul Catalog Internațional 2019! Cuprinzând toată gama noastră de produse, vă permite să alegeți cel mai potrivit produs sau sistem pentru proiectul dumneavoastră.

 

Pentru a înțelege cât mai bine multitudinea de produse existente în gama IVAR, o să vă prezentăm într-o serie de articole fiecare capitol al catalogului pentru o imagine cât mai clară a ceea ce reprezintă brand-ul IVAR: EXPERIENȚĂ, CALITATE și INOVAȚIE.

Vă invităm să răsfoiți capitolul de mai jos unde o să descoperiți gama vastă de robineți pentru radiator și nu numai, oferindu-vă astfel o soluție pentru instalația sau sistemul dumneavostră de încălzire, toate produsele IVAR sunt fabricate în Italia, la fabrica din Prevalle, Brescia.

Începem cu prezentarea pe scurt al capitolului de “Robineți radiator și robineți ventiloconvector IVAR”

 

Seria de capete termostatate OPTIMA are un finisaj de calitate superioară care asigură o aplicație perfectă în designul unității de încălzire. Specificațiile tehnice sunt de asemenea impresionante: capul DH01 prezintă un răspuns ultra-rapid și o histereză extrem de scăzută clasându-l în partea superioară a gamei de capete termostatice IVAR. Robineți tur și retur completează gama cu aceleași finisaje dotate cu accesorii și olandezi. Toți robineții tur și retur OPTIMA sunt dotați cu adaptoare AVK01.

Optima IVAR

Capete termostatate IVAR sunt dispozitive mecanice pentru controlul automat al debitului de apă către radiatoare datorită unui agent termosensibil care reacționeaza la variațiile temperaturii camerei. O gamă largă de de modele din gama de capete termostatate IVAR poartă marca Keymark EN 215, care garantează conformitatea modelului de asemenea aceleași sisteme sunt însoțite de eticheta energetică TELL.

HarmoniaIVAR

Robineții termostatați HARMONIA sunt ideali pentru sistemele noi, aceștia facilitând situațiile în care aveți nevoie de proceduri complexe de calibrare și sunt cea mai simplă soluție de instalat pe sisteme existente, aceștia împreună cu capul termostatat oferă trei funcții importante:

1. Controlul temperaturii datorită capului termostatat care modulează debitul,

2. Pre-setarea debitelor în 6 poziții, pentru a facilita intervalele de activare a sistemului,

3. Echilibrarea dinamică a sistemului pentru gestionarea eficientă a sarcinilor parțiale.

De asemenea capitolul cuprinde și detalii despre: robineți termostatabili, robineți manuali, robineți retur, seria de robineți pentru radiator gama Basic, kit-uri pentru radiator, robinețiH, robineți cu 4 căi, robineți termostatabili monotub, robineți termostatati manuali, accesorii, robineți pentru ventilo-convector și kit-uri ventiloconvector.

În următorul articol o să prezentăm gama de “Țeavă și Fitinguri” IVAR.

IVAR HVAC ROMANIA
București, B-DUL. BIRUINȚEI NR. 139, TEL. 021.350.31.81
e-mail: office@ivarhvac.ro, site: www.ivarhvac.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video