Schiedel construiește o nouă fabrică de sisteme de coșuri de fum din inox în Okup Wielki, Polonia

38 vizualizari
fabrica Schiedel Polonia
Distribuie pe

Schiedel a început construirea unei noi fabrici de producție în Okup Wielki. Pentru a face față în continuare volumului mare de solicitări de sisteme de coșuri de fum din inox, Grupul Schiedel a decis să construiască o fabrică dedicată acestei game de produse.

Suprafața întregii investiții este comparabilă cu suprafața a șapte terenuri de fotbal, măsurând 48,900 m2.

La acest eveniment, important pentru a consolida și mai mult afacerea din domeniul industriei oțelului, au participat: reprezentantul Schiedel Alessandro Cappellini (Președintele companiei Schiedel), Andreas Schlechter (Director de operațiuni), Krystian Kula (ZONA CEO Centrală de Est) și Leszek Demciuch (Director de operațiuni). Din partea antreprenorului general – Adamietz – Wojciech Gerber (Directorul sucursalei), Piotr Owsianka (Director pentru implementarea proiectului) și Damian Łata (Administratorul locației). Managementul de proiect, asigurat de compania Gleeds, a fost reprezentat de: Paweł Badura (Directorul filialei din Łódź) și Paulina Chałupka (Manager junior de proiect).

Alessandro Cappellini a deschis ceremonia cu mesajul următor:

„Construirea unei noi fabrici de producţie în Polonia este cea mai mare investiție a grupului Schiedel din ultimii 20 ani. Este un moment revoluţionar pentru noi, care ne va ajuta să ne pregătim pentru următorii ani de operare pe piață.”

Fabrica din Okup Wielki va produce sisteme de coșuri de fum din inox pentru a acoperi cererile întregului Grup Schiedel din Europa. Va fi o fabrică ce va juca un rol esențial în dezvoltarea întregului Grup.

Nu în ultimul rând, fabrica intenționează să angajeze în jur de 200 de oameni pentru producţie și încă 40 de persoane în sectorul administrativ. Comparativ cu actual fabrică din Wiewiórczyn, care produce coșuri de fum din oțel, suprafața celei noi se va tripla. Vom putea regăsi linii de producție suplimentare și se va introduce automatizarea procesului.

Producția în noua fabrică este programată să înceapă la sfârșitul anului 2023.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Reea Agency

Video