novapex

 

Soluțiile de încălzire ELCO oferă cea mai înaltă eficiență energetică din clasa lor pentru proiectele de construcții

cazane comerciale de incalzire ELCO
vizualizari

logo_ELCO

ELCO, brandul german lider în domeniul cazanelor comerciale de încălzire din portofoliul Ariston Thermo Group, folosește cea mai recentă tehnologie de sudare cu laser pentru a se asigura că schimbătoarele de căldură din oțel inoxidabil oferă cea mai înaltă eficiență în clasa sa de utilizare, fiabilitate excelentă și performanță pentru întreaga perioadă de exploatare. Schimbătoarele de căldură din inox au o geometrie unică, oferind performanțe superioare în ceea ce privește arderea și schimbul de căldură, fiind special proiectate pentru eficiență și funcționalitate maximă pe parcursul ciclului de funcționare. Încă din 1995, ELCO utilizează arzătoare cu flacără racită cu apă cu tuburi, care sunt integrante în schimbătorul de căldură. Prin combinarea unei flacări scurte și răcirea indirectă a acesteia rezultă emisii de NOx extrem de scăzute chiar și pentru puteri de până la 2MW, cum este cazul gamei de cazane în condensare Trigon XXL, iar dacă sunt montate în cascadă, acestea pot ajunge la o putere totală de 32 MW.cazan ELCO

De asemenea, folosind direcționarea inteligentă a apei prin schimbătorul de căldură pentru obținerea unei curgeri turbulente, pereții camerei de ardere sunt răciți eficient astfel încât nu mai este necesară izolația. Mai mult, acest proces permite recuperarea energiei gazelor arse și transferul acesteia către agentul termic, ducând la creșterea eficienței cazanului prin reducerea pierderilor de căldură prin radiație.

Cu o presiune de lucru de maximum 8 bar, sistemele de încălzire ELCO se adaptează perfect la proiectele cu clădiri înalte, cum sunt cele de birouri, fără a fi nevoie de schimbătoare de căldură pentru separarea sistemului hidraulic.

Piața cazanelor comerciale de încălzire a înregistrat creșteri constante în ultimii ani, atât din punct de vedere cantitativ, cât și valoric. Evoluția are la bază, printre altele, creșterea numărului de clădiri de birouri moderne, centre comerciale sau centre de leisure & fitness, care întrunesc cele mai riguroase standarde de calitate și de eficiență energetică. Aceste clădiri, care au certificare ”verde”, prezintă o serie de avantaje: poluează mai puțin, au randament mai bun în operare, pot fi închiriate cu un preț mai mare și ulterior sunt mai ușor de vândut. În funcție de tehnologiile aplicate, dezvoltatorii pot obține certificările BREEAM Excellent/LEED Gold sau chiar certificare de nivel mai înalt, respectiv LEED Platinum.  

thison L Eco

Implementarea în cadrul proiectelor de constructii a cazanelor industriale ELCO contribuie în mod hotărâtor la întrunirea acestor condiții, prin eficiență ridicată și emisiile reduse de noxe. Din gama ELCO TRIGON XXL fac parte trei modele, toate incluse în clasificarea BREEAM pentru nivel ridicat de performanță energetică, cu emisii reduse de noxe și o putere de până la 2 MW per unitate instalată.

Potrivit estimărilor din domeniu, dezvoltarea pieței construcțiilor continuă atât în București, cât și în orașele mari - Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov. Astfel, numai în luna iulie a acestui an, lucrările de construcții au crescut cu 41% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Statistică (INS), pe fondul nevoii mari de spații moderne, atât în domeniul comercial, cât și rezidențial.

Potrivit reprezentanților ELCO Heating Solutions România, principalele criterii pe care dezvoltatorii le iau în considerare atunci când aleg sistemul de încălzire sunt eficiența energetică, consultanța oferită în alegerea și configurarea soluției respective, suportul în implementarea acesteia și mentenanța după finalizarea proiectului.

Adauga Comentarii

Adauga Comentarii

Basic HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <p> <br> <span> <img src alt height width data-entity-type data-entity-uuid data-align data-caption>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Only images hosted on this site may be used in <img> tags.

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

ajutor instalator

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:
Data publicarii: 24.06.2021
Valoarea estimata:
Data publicarii: 24.06.2021