Termostate RS PRO cu iluminare de fond, cod adresă R/F, wireless

1338 vizualizari
termostatul RS Pro 920D
Distribuie pe

Un termostat este o componentă care detectează temperatura unui sistem fizic și îndeplinește acțiuni astfel încât temperatura sistemului să fie menținută în apropierea punctului dorit. Termostatele sunt utilizate în orice dispozitiv sau sistem care încălzește sau răcește la o temperatură de referință; exemplele includ încălzirea clădirilor, încălzire centrală, aer condiționat, sisteme HVAC, încălzitoare de apă, precum și echipamente de bucătărie, inclusiv cuptoare, frigidere, incubatoare medicale și științifice.

Aurocon COMPEC vă oferă a plajă bogată de soluții de control a temperaturii: termostate, ventilatoare, accesorii, conducte HVAC, aparate de aer condiționat, filtre de aer și accesorii sunt doar o parte din produsele disponibile, de la producători precum: Ebm-Papst, OMRON, Rittal, RS Pro, Vortice, Honeywell.

Un exemplu poate fi termostatul RS Pro 920D. (Nr. stoc RS 719-4152)

 

termostatul wireless RS Pro 920D

Acesta este un termostat wireless (RF) programabil pentru cameră. Setul constă dintr-un transmițător (TH-920D) și un receptor (RV-0356) cu o rază de acțiune de 30 de metri. O facilitate unică numită RF Address Code Setting (funcție de stabilire a codului adresă) este integrată în receptorul RF ca parte a procedurii de punere în funcțiune. Aceasta asigură că receptorul va răspunde numai instrucțiunilor trimise de la transmițător.

Selectiv, printre caracteristicile tehnice ale termostatului pot fi menționate: contact nominal de 16A, iluminare de fond , funcționare fără fir, domeniu de temperatură între +5 °C .. +35 °C. Durata programului este de 2 zile (weekend), 5 zile (zilele săptămânii), 7 zile. Tensiunea de alimentare este de 230Vac.

Oferta completa de Produse RS Pro pe https://ro.rsdelivers.com/
Aurocon COMPEC SRL
Distribuitor autorizat RS Components
021 304 62 33
compec@compec.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video