Best Swiss Brands: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

45 vizualizari
Sika
Distribuie pe

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene – Best Swiss Brads – surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech.

Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. In topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

Pentru a realiza topul Best Swiss Brands, Interbrand a luat in calcul peste 10 factori interni si externi, inclusiv puterea financiara a companiei. tinand cont de aceste criterii, Sika a depasit alte marci elvetiene puternice si a demonstrat ca investeste permanent in cresterea brandului. Vanzarile Sika in 2014 au atins un nivel record pe toate pietele unde compania este prezenta, ajungand la 5.571 milioane de franci elvetieni, iar EBIT s-a situat la 633,2 milioane de franci elvetieni.

Un alt element care a contribuit la cresterea valorii brandului Sika si la obtinerea unui loc in topul primelor marci elvetiene a fost reprezentat de activitatile de comunicare realizate de companie in ultima perioada.

Despre Sika
Sika AG cu sediul in Baar, Elvetia, este o companie activa la nivel global in domeniul materialelor chimice speciale, deservind industria constructiilor si industriile producatoare de componente auto, autobuze, camioane, trenuri, fatade, parcuri solare si eoliene. Compania elvetiana este lider in domeniul solutiilor utilizate in procesele de sigilare, lipire, amortizare, consolidare si protectie a structurilor portante.

Gama de produse Sika include aditivi de inalta calitate pentru betoane, mortare speciale, adezivi si sigilanti, materiale de amortizare, consolidari structurale, pardoseli industriale si sisteme de acoperisuri si impermeabilizari.

In prezent, Sika numara subsidiare in 91 de tari si mai mult de 17.000 de angajati la nivel global, care asigura o legatura stabila intre clienti si companie, garantand succesul tuturor partenerilor.
Sika Romania, subsidiara a concernului elvetian, a fost infiintata in 2002, iar incepand cu luna iunie 2008 a dat in folosinta fabrica de aditivi de la Brasov - prima unitate de productie Sika din Romania.
In plus, Sika a inaugurat in acest an si cea de-a doua fabrica din Romania, la Capusu Mare, judetul Cluj, unde va produce atat mortare speciale, cat si mortare folosite ca adezivi.

Compania este lider de piata in domeniul aditivilor pentru betoane, a pardoselilor industriale, sistemelor de membrane pentru acoperisuri, a consolidarilor cu fibre de carbon, dar si a mortarelor speciale.

Sika Romania a fost implicata in proiecte locale importante printre care se numara Floreasca City Center, Floreasca Business Park, extinderea retelelor Dedeman si Kaufland, consolidarea hotelului Domogled din Baile Herculane, turnul de racire Paroseni, loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean, reabilitarea caii ferate Sighisoara – Atel si multe altele.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 420 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 25.410.511 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.240 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video