novapex

 

Cauți o fabrică de mobilă pe gustul tău? Atunci trebuie să vezi produsele de la Mobila Era

””
vizualizari

Da, lemnul masiv este de apreciat și poate că toată lumea și-ar dori să aibă o mobilă de acest gen în locuință. Însă, doar pentru că este lemn masiv asta nu înseamnă că celelalte materiale nu sunt de calitate și trainice.

Poate că nu toată lumea apreciază stilul rustic sau îl poate integra într-un apartament unde deja s-au ales finisajele într-un alt stil.

Cert este că piața de profil vine cu foarte multe idei de unde putem alege în funcție de preferințele noastre.

Într-o lume în care toate s-au scumpit, preferăm să alegem un producator mobila, având prețuri mult mai accesibile. Astfel că ne putem mobila toată locuința cu elemente de decor care să fie și practice, utile, dar și mai accesibile la preț.

Mobila Era - fabrica de mobilă pentru toate gusturile 

În momentul de față preferate sunt piesele din mobilier din PAL și MDF, la fel de calitative și trainice. Sunt preferate pentru că în comparație cu lemnul masiv, aceste materiale pot fi vopsite în foarte mult nuanțe și culori.

Mobila Era este o fabrica de mobila ce vine pe piață cu o gamă largă de piese de mobilier, accesibile pentru majoritatea buzunarelor. Astfel că dacă vrei să îți mobilezi casa complet, cu siguranță aici ai de unde alege. Vei putea alege dintr-o varietate de modele moderne care vor aduce un plus important decorului din locuința ta.

Cât sunt importante piesele de mobilier? Extrem de importante. Trebuie să ținem cont de câteva aspecte atunci când le alegem. Dimensiunea spațiului unde dorim să le integrăm este importantă. Cu siguranță nu ne dorim un spațiu aglomerat, cu o mobilă care stopează lumina naturală care intră pe ferestre, mai ales dacă vorbim de un spațiu de dimensiuni mici.

Așadar, alegerea ei este importantă. Dacă ne dorim să avem locuri de depozitare a articolelor vestimentare, atunci alegem un dulap care să aibă sertare ample cât și spații pentru umerașe. La fel și în cazul mobilei pentru bucătărie sau hol.

Într-o locuință lucrurile trebuie organizate în așa fel încât să ne ofere acel confort de care avem nevoie de fiecare dată când ajungem acasă.

Patul din dormitor o altă piesă de mobilier. Cu cât este mai stabil și calitativ cu atât și somnul nostru va fi mai odihnitor. Având în vedere că nu îl schimbăm an de an, acesta trebuie ales cu atenție.

Toate aceste produse, dar și multe altele pot fi descoperite pe mobilaera.ro

Creează din locuința ta un spațiu care să te relaxeze, să te simți ca în vacanță 

 

Alergăm de dimineață până seara pentru a ne finaliza taskurile pe care le avem de făcut. Aglomerația, mesele necorespunzătoare, jobul, problemele personale ne obosesc câteodată atât de mult încât tot ce ne dorim este să ajungem acasă și să ne relaxăm. Să ne uităm la un film într-un pat confortabil sau poate pe canapeaua din living, alături de băutura noastră preferată.

Acasă nu este un loc, este un sentiment pentru că acolo se creează energia pe care noi o avem. Fără să realizăm, datorită nouă locuința prinde viață. Așadar, fiecare detaliu contează. De la mobilă, până la corpuri de iluminat sau lenjeria de pat, toate aceste creează un decor intim, special pentru liniștea noastră.

Alege din gama de produse de la Mobila Era și bucură-te de o locuință ca în vacanță.

Date de contact:

0745 772 454

contact@mobilaera.ro

Cere oferta pentru acest produs!

Adauga Comentarii

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.

Opinii

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Credem ca ‘Smart’ poate fi cu adevărat inteligent, doar dacă îmbunătățește viețile oamenilor.

Carlos Velázquez, Marketing Director Roca

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Vom continua să dezvoltăm capacitatea de producție astfel încât să atingem obiectivul ambțios de a fi în primii trei producători de boilere electrice în Europa în următorii 3 ani.

Marius IORDACHE, Sales Manager Heating & Water Heating Devices TESY Romania SRL

Horia Voicu, director AFRISO-EURO-INDEX SRL

Cu siguranţă inteligenţa artificială va reprezenta viitorul şi în domeniul aparatelor de măsură şi control.

Horia Voicu, director AFRISO Romania

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

"Scopul și provocarea majoră pe care am avut-o în 2018 a fost informarea corectă și educarea clienților, deoarece în România încă se fac multe improvizații în acest domeniu. Vrem să continuăm să specializăm meseriași în acest domeniu."

Samuel Prodea, director general PEFOC.ro

Top Categorii

Apa
Campanii
Climatizare
Electrice
Energie regenerabila
Evenimente
Termice
Tehnologie
Pompe
Sanitare

 

ROFMEX 2019

 

Licitatii

Licitatii banner Article

 

Valoarea estimata:48773
Data publicarii: 30.09.2022
Valoarea estimata:
Data publicarii: 30.09.2022
Valoarea estimata:2725
Data publicarii: 30.09.2022