Cel mai scump acoperis metalic este cel care trebuie inlocuit sau reparat inainte de termen

249 vizualizari
””
Distribuie pe

Cu totii am auzit zicala „primesti ceea ce platesti”. Totusi, atunci cand e cazul sa facem o achizitie, suntem tentati sa alegem varianta mai ieftina, caci pe termen scurt scoatem mai putini bani din portofel.

Pentru unele achizitii, putem sa mergem pe ieftin. De exemplu, nu-i bai daca iti iei haine pe care le porti cel mult un an. Insa, cand vine vorba de acoperisul casei noastre situatia se schimba. 

Cand montezi un acoperis te gandesti ca te va tine toata viata. Cand montezi un acoperis, te gandesti ca nu o sa ai infiltratii, mucegai in casa, ca nu o sa-ti ia vantul pe sus bucati din acoperis, ca nu o sa rugineasca tabla acoperisului in urmatorii 20 de ani. 

 Cel mai scump acoperis pe care il poti cumpara vreodata este acel acoperis care trebuie inlocuit sau reparat inainte de termen.
 
 O tigla metalica ieftina este adesea o tigla care are o protectie anticoroziune minima si o vopsea cu o rezistenta scazuta la decolorare.  

Un acoperis performant nu se limiteaza doar la o tigla metalica performanta. La fel de importante sunt si: suportii din lemn, folia anticondens, sistemul de ventilare, etansarea ferestrelor de mansarda sau a cosului de fum.

Dupa 10 de ani de experienta in domeniu, BDM Roof System a ajuns la concluzia :
performanta si rezistenta unui acoperis metalic = 50% tigla metalica + 50% accesorii. 
Astfel a luat nastere conceptul Acoperis Sanatos®

Atunci cand clientii au nevoie de materiale si/sau de montarea / renovarea acoperisului, BDM Roof System ia in considerare sau recomanda urmatoarele: 
•    Instalarea unei tigle metalice care sa indeplineasca urmatoarele criterii: 
•    protectie pe spatele panouri de peste 10 microni pentru a nu se forma rugina din cauza umiditatii;
•    depozitare in interior, pentru ca stratul de vopsea sa nu se deterioreze rapid;
•    grosimea stratului de zinc de cel putin 275g Zinc/mp pentru o tigla metalica de 0.5mm, pentru a nu rugini in urmatorii 50 de ani;
•    imbinare etansa, simpla si usoara a colilor / panourilor de tigla.
•    sistem de insurubare rezistent, pentru ca panourile sa nu fie luate pe sus de vantul puternic.
•    Sipca de lemn, care asigura stratul-suport pentru tigla metalica, este expusa umiditatii, din cauza condensului ce se creaza sub invelitoare, astfel ca trebuie tratata sipca de lemn impotriva umiditatii. 
•    De asemenea, pentru a evita degradarea sipcii din lemn, acoperisul trebuie sa fie ventilat corespunzator. Instalarea elementelor de ventilare este foarte importanta si pentru protejarea foliei anticondens si prevenirea scaderii randamentului termoizolatiei. 
•    Pentru a nu aparea infiltratii in casa este necesara instalarea unei folii anticondens cu o rezistenta la temperaturi extreme de peste +100⁰C si un coeficient de permisivitate Sd cu o valoare cuprinsa intre 0.02-0.03, ca sa fii sigur ca aceasta permite vaporilor de aer cald sa iasa din casa si sa mentina structura de lemn uscata. Este foarte important ca folia anticondens sa vina cu un set de benzi adezive, astfel incat sa permita o etansare perfecta. 
 

””

In conceptul Acoperis Sanatos®, BDM Roof System a inglobat toate solutiile necesare pentru ca acoperisul unei case sau cladiri sa aibe o durata de viata de 50 de ani, Pe BUNE! Au inclus tigla Budmat Venecja, multi-premiata pentru inovatiile brevetate, plus sisteme si accesorii performante: sipci de lemn tratate, folie anticondens performanta, sistem de ventilare eficient, termoizolatie corecta, sistem pluvial eficient.
Un Acoperis Sanatos® este un sistem dinamic, in care fiecare element functioneaza optim, asigurand astfel o performanta ridicata si o durata de viata garantata de 50 de ani.

BDM Roof System se mandreste cu faptul ca ofera o consiliere profesionista proprietarilor de case sau cladiri comerciale. Nu doresc doar sa ia banii clientilor pentru un acoperis care nu este rentabil. Misiunea lor este de a ajuta oamenii sa achizitioneze un sistem de acoperis in cunostinta de cauza. Consilierii de vanzari prezinta toate optiunile, in functie de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura cladirii, iar la final clientul ia o decizie informata si stie exact la ce sa se astepte si cum sa isi intretina acoperisul.

 Devizele realizate de BDM Roof System sunt detaliate, pentru ca proprietarii sa poata vedea ce materiale li s-au ofertat, in ce cantitati, care este costul montajului si al materialelor auxiliare si care sunt produsele care vor aduce plus-valoare invelitorii casei. Totul este transparent! 
Daca n-a facut o estimare corecta, BDM Roof System suporta costurile suplimentare!

Mai multe informatii gasiti pe site-ul: https://acoperisuri.info/ 
 

Sorry…This form is closed to new submissions.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.500 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 2.664 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 163.028 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video