Dedeman inaugureaza al 35-lea magazin al retelei nationale la Targu Mures, pe 25 octombrie

218 vizualizari
Dedeman Tirgu Mures
Distribuie pe

Dedeman deschide, pe 25 octombrie, un magazin la Targu Mures, al 5-lea din planul de investitii pentru acest an si unitatea cu numarul 35 a retelei, in urma unei investitii de circa 12,5 milioane euro.

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri 25 octombrie, magazinul din Targu Mures, cel de-al 5-lea din planul de investitii pentru 2013. Pe 24 octombrie a avut loc deschiderea in prezenta oficialitatilor locale si ai reprezentantilor companiei.
Magazinul din Targu Mures, finalizat la doar o luna dupa cel din Comanesti, judetul Bacau, a fost ridicat cu o investitie de circa 12,5 milioane de euro si duce reteaua nationala Dedeman la un numar de 35 de unitati.
Situat la iesirea din Targu Mures spre Sighisoara, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 307, magazinul acopera o suprafata de 13.700 mp si dispune de o parcare proprie cu 392 de locuri.

“Inaugurarea unui magazin la Targu Mures face parte din strategia noastra ambițioasa de dezvoltare, chiar intr-o perioada in care conditiile economice din Romania si din intreaga lume sunt o provocare. Oamenii continua sa viseze la un confort mai bun, iar pentru cei care isi fac planuri sa-si construiasca o casa noua, sa-si renoveze locuinta sau sa-si amenajeze gradina, noi lucram in fiecare zi pentru a imbunatati gama, calitatea si pretul produselor si serviciilor noastre”, Dragos Paval – Presedinte.

Noul magazin Dedeman din Targu Mures isi asteapta clientii cu o gama extinsa de produse pentru constructii, gradina si amenajari, un ambient placut si organizare intuitiva a raioanelor, showroom de gresie si faianta pentru mai multa inspiratie si suficiente case de marcat, pentru ca stim sa pretuim timpul clientilor nostri. Totodata, muresenii vor beneficia de consultanta gratuita din partea echipei de 182 de angajati specializati, care le vor oferi cele mai bune sfaturi pentru toate planurile lor.

La fel ca in celelalte magazine din retea, si in magazinul din Targu Mures sunt comercializate peste 45.000 de articole precum materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii si produse pentru gradina, toate la un raport ideal calitate/pret.

Pentru o experienta cat mai placuta atat la cumparaturi, cat si la utilizarea ulterioara a produselor achizitionate, magazinul din Targu Mures pune la dispozitia clientilor si o serie de servicii auxiliare: consultanta gratuita, solutii de finantare, serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, confectionare perdele, livrarea marfurilor la domiciliu, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, retur produse.

Gratie ritmului sustinut al extinderii retelei nationale precum si consolidarii investitiilor deja existente, compania Dedeman urmareste cresterea cifrei de afaceri cu 8% fata de anul 2012, cand valoarea inregistrata a fost de 540 de milioane de euro.

Dedeman in cifre
- 35 magazine, doua centre logistice, parc auto propriu;
- peste 45.000 de produse ce acopera 11 domenii;
- peste 6.500 de angajati;
- circa 350.000 mp suprafata de vanzare;
- intre 6.000 – 18.000 mp suprafata unui magazin;

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 0 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 3.165 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video