Găsirea celui mai bun sistem de încălzire și răcire pentru o verandă

498 vizualizari
veranda
Distribuie pe

Veranda a devenit din ce în ce mai populară printre proprietarii de case. Poți obține mai mult spațiu de locuit din casa ta și, în același timp, te poți bucura de un cadru exterior fără a fi nevoit să te confrunți cu toți factorii meteorologici. Cu toate acestea, încălzirea și răcirea verandei sau camerei solare poate fi o problemă, și asta deoarece această camera încăpere este construită, în mod normal, după ce a fost construită casa.

Cele mai bune opțiuni de încălzire și răcire

Extinde sistemul HVAC actual
Acest lucru îți va permite să gestionezi temperatura de la termostatul principal. Poți încorpora tehnologii inteligente, astfel încât să fie mai ușor de gestionat. Această soluție poate fi mai scumpă decât alte soluții de încălzire și răcire, dar are cele mai multe beneficii.

Ventilatoare de tavan
Ventilatoarele de tavan oferă o modalitate de a răcori și încălzi cu ușurință veranda. În timpul verii, poți pune ventilatorul pe setarea normală, iar acesta va mișca aerul prin încăpere, menținând-o răcoroasă. În timpul iernii, poți seta ventilatorului în așa fel încât, acesta va împinge aerul cald dinspre tavan în jos, spre spațiul de locuit.

Sistem Mini Split
Un mini-split este o unitate mică, fără conducte, aflată parțial în interior și parțial în exterior. Aceasta poate încălzi și răci un spațiu mai mic fără a interacționa cu unitatea HVAC din partea principală a casei. Acesta este un mod foarte convenabil de a obține aer condiționat și încălzire în verandă.

Unitate de răcire portabilă
O unitate portabilă de încălzire și răcire este ultima opțiune pentru cea mai bună încălzire și răcire. Unitățile portabile sunt relativ ieftine și funcționează eficient. Cu toate acestea, aceste unități pot fi voluminoase și pot ocupa spațiu pe verandă.

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 6.710 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 12.606 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 200 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video