Produsele de sticlă float, cu peliculă și laminată obțin recertificarea Cradle to Cradle™ la nivel Bronze în Europa

23 vizualizari
certificarea Cradle to Cradle
Distribuie pe

Guardian Glass Europa are plăcerea să anunțe că a obținut recertificarea Cradle to Cradle la nivel Bronze pentru trei dintre familiile sale de produse – float, cu peliculă și laminate – fabricate la opt dintre unitățile sale de producție din Europa.

Certificarea inițială Cradle to Cradle (C2C) la nivel Bronze versiunea 3.1 pentru cele trei game de produse europene a fost obținută în decembrie 2019. Aceste produse nu numai că sunt recertificate în general la nivelul C2C Bronze versiunea 3.1, ci Guardian Glass se numără și printre primele companii din domeniul sticlei float care îndeplinesc unele dintre cele mai stricte cerințe ale nivelului C2C Bronze versiunea 4.0.

Cele trei game de produse au atins cel puțin nivelul C2C Bronze versiunea 4.0 în trei din cinci categorii de performanță (Starea materialelor, Reutilizarea produselor și Administrarea apei și a solului). Pentru sticla float Guardian fabricată în Europa, s-a obținut nivelul C2C Gold versiunea 4.0 la categoria Starea materialelor.   

Cradle to Cradle Certified® este un standard global pentru produse considerate sigure, reutilizabile și fabricate responsabil. De mai bine de un deceniu, Cradle to Cradle Certified ajută companiile să inoveze și să optimizeze materialele și produsele pe baza unor criterii științifice. Standardul încurajează îmbunătățirea continuă în timp prin acordarea certificării pe baza nivelurilor ascendente ale realizărilor. Fiecare nivel de certificare (Basic, Bronze, Silver, Gold și Platinum) reprezintă o realizare din ce în ce mai riguroasă în cadrul celor cinci categorii de performanță:

  • Starea materialelor
  • Reutilizarea produsului
  • Gestionarea energiei regenerabile și a emisiilor de carbon
  • Echitate socială
  • Administrarea apei și a solului

Beneficiile construcțiilor realizate cu C2C

Cradle to Cradle Building Charter încurajează arhitecții și proiectanții să creeze, încă de la începutul proiectului, clădiri responsabile față de mediu și să aibă un impact pozitiv asupra comunităților în care sunt construite. Un număr tot mai mare de mărci, organizații și standarde de sustenabilitate, cum ar fi LEED, BREEAM și WELL recunosc standardul de produs Cradle to Cradle Certified™ ca denumire de produs preferată privind luarea unor decizii de cumpărare mai responsabile.

Jonathan Brunette, manager ESG și de certificare la Guardian Industries, declară:

„Aceasta este o mare realizare pentru Guardian Glass. Suntem deosebit de încântați că am obținut certificarea conform nivelului Bronze versiunea 4.0 la trei categorii de performanță pentru produsele noastre din sticlă float, cu peliculă și laminată din Europa. În comparație cu versiunea 3.1, versiunea 4.0 prezintă noi cerințe îmbunătățite, inclusiv noi cadre pentru reutilizarea produselor, cerințe extinse pentru administrarea apei și a solului și o aliniere îmbunătățită a cerințelor privind starea materialelor cu principalele reglementări din domeniul substanțelor chimice și cu alte standarde. Recertificarea demonstrează angajamentul și investiția Guardian Glass în îmbunătățirea continuă a proceselor sale, producând produse din sticlă mai sustenabile pentru piața europeană.”

Pentru mai multe informații, vizitați www.guardianglass.com/cradle-to-cradle

 

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Atentie! Nu introduceti date personale in comentarii.
CAPTCHA

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video