Sistemul de pavare terase RELAZZO. Prezentare noutati la targul Construct Expo 2013

291 vizualizari
Rehau Puro
Distribuie pe

Firma REHAU va lansa noile produse din gama RELAZZO – sistemul de pavare terase cu ocazia desfasurarii targului Construct Expo 2013 din perioada 18-21 aprilie.
REHAU va invita cu deosebita placere sa vizitati standul companiei aflat in pavilionul central al Romexpo si sa descoperiti inovatiile din domeniul pardoselilor de exterior.

Materialul care sta la baza produselor sale este un amestec de lemn si polimeri care poarta denumirea WPC (Wood Polymer Composite). RELAZZO a fost introdus in piata din Romania in urma cu 5 ani, iar lucrarile de referinta realizate inca din primul an sunt dovada calitatii exceptionale si a know-how-ului pe care l-am investit. Acesta este si motivul pentru care garantam 10 ani terasa Dvs. si stim ca si dupa aceasta perioada veti fi mult timp incantati de acest produs.

O terasa este expusa constant variatiilor meteorologice. Ploaia si umiditatea solicita componentele din lemn, radiatiile solare afecteaza stabilitatea culorii. Dupa doar cateva luni designul si functiile pardoselilor conventionale pot fi afectate in mod semnificativ - acest lucru se reflecta in placi deformate sau rupte, respectiv decolorarea nuantei originale.

Pardoseala RELAZZO reprezinta durabilitatea terasei din lemn chiar si in cele mai dificile conditii meteorologice sau variatii de temperatura fara lucrari anevoioase de lacuire si intretinere. Atat combinatia ideala dintre aschiile de lemn si polipropilena cat si distributia omogena a acestora garanteaza ca apa nu va patrunde in material, iar culoarea va ramane uniforma si fidela.

RELAZZO este acreditat de organizatii independente din Europa, purtand sigiliile bine-cunoscute ale calitatii precum PEFC si TÜV.

Avantaje:

Design si culoare
Sase tonuri de culoare si doua suprafete aparte confera o libertate maxima de configurare a terasei.

Calitate de exceptie
Materialul inovativ high-tech, RAU-WOOD este deosebit de durabil si poate fi foarte usor prelucrat.

Rezistenta
Solutie ecologica durabila, rezistenta la alunecare, isi pastreaza forma si culoarea, fara a trebui sa investiti timp pretios in ingrijirea acestuia.

Configurator on-line
Planificati-va terasa cu configuratorul online: sfaturi pentru proiectare, calculul materialelor necesare s.a.simplifica planificarea.

Sprijin competent
Informatii cuprinzatoare sub forma filmelor de instalare si a instructiunilor de montaj completeaza oferta de servicii.

Montaj simplu
Sistemul bine gandit accelereaza si usureaza lucrarile de montaj inclusiv pentru meseriasul amator.

Cu sistemul de pavare terase RELAZZO de la REHAU, spatiul Dvs. in care va petreceti timpul liber poate fi configurat asa cum va doriti. Fie ca preferati linia simpla, moderna, fie eleganta atemporala – RELAZZO este expresia perfecta a individualitatii si a lifestyle-ului. Sistemul de pavare terase convinge nu numai prin aspectul sau sofisticat, ci si printr-o senzatie tactila deosebita, chiar si dupa ani de utilizare zilnica.

www.rehau.ro

ARTICOLE DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ADAUGĂ COMENTARII

Opinii

Licitatii

Valoarea estimata: 461 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 17.172 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 1.550 RON
Data publicarii:
Valoarea estimata: 449.798 RON
Data publicarii:

Reea Agency

Video